Lazer Epilasyon Fiyat Blogumuz Geri Döndü

Bilindiği üzere Google'ın blog servisi blogger Dijitürkün açmış olduğu dava sonucunda mahkeme kararı ile kapatılmıştı. Lazer epilasyon fiyat blogumuz olan http://lazer-epilasyonfiyat.blogspot.com'da bu sebebpten dolayı yaklaşık 3 hafta kapalı kaldı. Ancak daha sonra blogspot kullanıcılarının dilekçeleri ve başvuruları sonucunda mahkeme yürütmeyi durdurdu ve blogger tekrardan yayına açıldı. Bunu da lazer epilasyon fiyat blogumuza gelen ziyaretçi sayımızdan anlamay başladık.

Tekrar eski hitli günlerine dönen http://lazer-epilasyonfiyat.blogspot.com/ blogumuzda, lazer epilasyon, lazer epilasyon merkezleri, lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi paylaşımları, epilasyon cihazları, estetik ve güzellik konulu paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Bi ara lazer epilasyon fiyat blogumuzdan umudumuzu kesmiş ve birazda boşlamıştık ancak google blogların tekrar serbest bir şekilde yayına devam etmesi hepimizi sevindirdi.

Bundan sonra yine bu blogumuzda lazer epilasyonadına aradığınız birçok şeyi bulabilmeniz için paylaşımlarımıza devam edeceğiz. http://lazer-epilasyonfiyat.blogspot.com/ lazer epilasyon fiyat blogumuzu takip etmeye devam edin.

0 yorum:

Yorum Gönder