Ayşe Rengin Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi - Samsun

Ayşen Rengin Samsun'da Bayan Kuaför, Güzellik ve Lazer Epilasyon hizmetleri sunmaktadır. Ayşe Rengin Güzellik Salonu ve Bayan Kuaförü Karadeniz Caddesi üzerinde Carrefour karşısında faaliyet göstermektedir.

Samsun Bayan Kuaförü, Estetik, Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi Ayşe Rengin ile genç ve güzel kalmak artık çok daha kolay. 2005 yılında Cilt Bakımı, Estetik ve Güzellik Uzmanı Ayşe Rengin liderliğinde kurulan merkez'de kişiye özel uygulamalar dikkat çekmektedir. Ayşe Rengin Lazer Epilasyon, Güzellik Merkezi ve Kuaförü'nde IPL lazer epilasyon uygulamalrı, ağda, sir ağda uygulamaları, manikür, pedikür uygulamaları, perma, röfle, fön, kaş alma, saç bakımı, gelin başı, gelin makyajı, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj uygulamaları, aerobik, step, zayıflama uygulamaları ile pasif jimnastik uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Estetik, Güzellik ve Cilt Bakım Uzmanı Ayşe Rengin İstanbul'da güzellik uzmanlığı ve cilt bakım uygulamaları eğitimlerini tamamlayarak Samsun'da hizmet vermektedir. Merkezde yapılan tüm uygulamalar Ayşe Rengin gözetimden hijyenik koşullarda gerçekleştirilmektedir.

Lazer epilasyon fiyatları ve kuaför hizmetleri fiyatları hakkında bilgi almak ve randevu için;

Samsun Lazer Epilasyon Güzellik Merkezi ve Kuaför Hizmetleri Ayşe Rengin İletişim Bilgileri
Adres : Adalet Mahallesi Karadeniz Cd. No:61 Gazi Ap. - Samsun
Tel   : 0362 230 09 90 – 0362 230 09 95
Cep tel : 0533 451 41 44

1 yorum - Add Yours

Unknown dedi ki...

lazer epilasyon hakkında güzel açıklama Lazer epilasyon fiyatları

Yorum Gönder