Foto Epilasyonun Diğer Epilasyon Yöntemlerinden Farkı

Bildiğimiz gibi ağda epilasyonu, iplik ile epilasyon, cımbız, jilet, lazer epilasyon, ıpl epilasyon (ışık epilasyonu), iğneli epilasyon vs. gibi birçok epilasyon yöntemi mevcuttur. Bunların bazıları evde rahatlıkla uygulayabileceğimiz ancak belli bir müddet sonra tekrar etmemiz gereken yöntemler iken, lazer epilasyon, ıpl foto epilasyon gibi profesyonel yöntemler belirli seans süreleri ve bu seansları başarı ile geçirdikten sonra tekrar gerektirmeyen ve kalıcı çözümler sunan yöntemlerdir.

Foto epilasyon yöntemi ağda, iplik, cımbız, jilet gibi yöntemlerden epey bi farklılık gösterirken, lazer epilasyon ve iğneli epilasyon gibi yöntemlerden de farklı bir epilasyon yöntemidir. Fotoepilasyonun diğelazer-foto-epilasyonr epilasyon yöntemlerinden farkını şu şekilde sıralayabiliriz;

* Ağda, jilet, iplik ile alma gibi yöntemler geçici çözümler üretirken, foto epilasyon yöntemi ile kalıcı çözümlere ulaşılmaktadır.
* Diğer yöntemler cildi tahriş edip uzun vade uygulamalarda zarar verebilirken, foto epilasyon uygulamasının cilde kalıcı bir zararı bulunmamaktadır.
*Foto epilasyon yöntemi ile kıl dönmelerinden ve batmış tüylerden kurtulmak da mümkündür.
* Deriye batırılan bir cisim (iğneli epilasyon) söz konusu olmadığından herhangi bir acı hissedilmemekte ve uygulama sonrasında kabuk bağlama gibi durumlar yaşanmamaktadır.
*Foto epilasyonda kişi özelliklerine göre farklı çözümler üretilebilmketedir. Örneğin farklı deri ve kıl yapısınıda göre farklı frekansta ve ayarda ışık enerjisinden yararlanılarak en iyi sonuç elde edilmeye çalışılır. Lazer epilasyonda ise tek dalga boylu lazer ışığı kullanılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder