Estetik international Lazer Epilasyon Merkezi - Bursa

Lazer epilasyon profesyonellerin işidir sloganıyla yola çıkan Estetik International Yaklaşık 12 yıldır lazer epilasyonu alanında Bursa'da sektörde ilk sıraları zorlamaktadır.Müşterileri bugün binlerle ifade edilir hale gelmiştir.Her zaman kendini yenileyen firma bugünlerde cihaz sayısını arttırarak randevusuz lazer epilasyon dönemini başlattı.Bu vesile ile Bursa'da bulunan lazer epilasyon firmalarından daha fazla cihaza sahip firma müşterilerine randevusuz bekleme olmaksızın lazer epilasyonu yaptırma olanağı sağlıyor.

Ucuz Fiyata Lazer Epilasyonu Olur Mu?
Bilhassa son günlerde gerek Bursa gerekse Türkiye'nin diğer illerinde lazer epilasyonu adı altında çok komik fiyatlara lazer epilasyonu yapılmaktadır.Bu tarz salonlarda kullanılan düşük güçlü IPL cihazlarının epilasyon etkisi çok çok azdır.Bu cihazlar sadece depilasyon için kullanılabilir.Yani tüyleri sadece dökmeye yarar.
IPL cihazı kılları yok edebilir ama kıl köklerini yakamadığı için kıllarda bir azalma olmaz.

Alexandrite Lazerin Farkı Nedir?
Estetik International'da kullanılan 4 adet Alexandrite Lazer Epilasyon cihazı vardır.
Alexandrite çok güçlü bir cihaz olduğundan dolayı kesinlikle sertifikalı bir uzman tarafından kullanılmalıdır. Yasalarda bu cihazların güzellik salonlarında kullanma yetkisi verilmemiş olup,Estetik International gibi poliklinik statüsünde merkezlerde kullanılması uygun görülmüştür.Son zamanlarda IPL cihazlarının etkisizliğini gören bazı güzellik salonları bu cihazlardan edinmeye başlamıştır.Bu konuya çok özen gösterilmelidir,çünkü bu tür cihazları kullanım yetkisi olmayan bu tür yerlerde olabilecek yanlış bir uygulama sonucunda kalıcı hasarlara yol açarlar ve çok ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Alexandrite üzerinde güçlü bir soğutma sistemine sahiptir. Bu sistemde basınçlı soğuk gaz ve lazer atışı yapılan cilt bölgesini soğutur. Soğutma işlemi sırasında acı duymamanızı sağladığı için yüksek enerjiyle kıl köklerinizi yakarak en güzel sonucun alınmasını sağlar.Alexandrite'ın bir aylık soğutucu maliyeti bile bir IPL cihaza eşittir. Eğer sonuç aynı olsaydı neden bunca zahmete katlanılır?

Lazer Epilasyon Uzmanlık İşidir
Estetik International merkezi için Lazer epilasyon bir ek iş değil asıl işleridir.Estetik International'ın kurucusu ve yöneticisi olan Plastik ve Rekonstruktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur yönetimindeki uzmanlardan oluşan ekibi ile maliyet hesabı yapıp kiralık cihazlar ya da geçici teknisyenler kullanmazlar.Ciddi bir sağlık kuruluşu olan merkez sıradan bir ağda salonu değildir.Merkez her geçen gün profesyonelliğine profesyonellik katmakta kendilerini her zaman güncellemektedirler.

Lazer Epilasyonda Neden Uzun Seanslar Gerektirir?
İnsanlarda bulunan kılların çeşitli döngüleri vardır.Bir kılın yanması sonucunda dökülmesi yok olması anlamına gelmiyor onun kökününde yok olması gerekiyor.İşte sadece anajen döngüsünde kıl kökleri tam manasıyla yakılabiliyor.İlginçtir ki insan vücudundaki kılların sadece %20 si aynı anda bu evrede bulunuyor.Bu yüzden bir seansta sadece kılların %20 si yakılabiliyor.15 gün ile 60 gün arasında anajen evresine ulaşmış kılların yok edilmesi için tekrardan lazer atışı yapılması gerekiyor.Bu yüzden Lazer epilasyonları tek seansta bitirilemiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder