Krem Tüy Sarartıcılar ve Kullanımı

İstenmeyen tüyler özellikle birçok bayanın yer yer de bazı erkeklerin korkulu rüyasıdır. Bu nedenle istenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon, foto epilasyon, sir ağda, tüy dökücü kremler vs.. yaygın olarak başvurulan epilasyon yöntemleridir. Ancak tüm bunların yanında hiçbir ağrısı sızısı olmayan ve yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan bir yöntem ise tüy sarartıcılardır.

Kullanımı oldukça kolay olan bu krem tüy sarartıcılar koyu renkte olan kılın veya tüyün çok çabuk bir şekilde rengini açarak belirgin olma özelliğini yok eder. Yani sararan, solan, rtuy-sarartici-kremlerengi atan tüy belirsizleşir. Bu tüy sarartıcılar krem formundadır ve uygulaması da bildiğimiz krem sürme şeklindedir. Piyasada tüy sarartcı krem olarak rahatlıkla bulunabilir ancak satın alma tercihiniz eczaneler olmalıdır.

Krem Tüy Sarartıcıların Kullanımı ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
* Tüy sarartıcı kremi kullanmadan önce mutlaka cilt hassasiyetinizi test etmeli, bu kreme uygun ise kullanmaya başlamalısınız.

* Sıcak bir duşun ardından kesinlikle uygulama yapmamalısınız.

* Cildinizdeki kesik, yara, leke gibi alanlara ve makyaj üzerine uygulama yapmamalısınız.

* Eczaneden en uzun süreli etki gösteren tüy sarartıcı kremin hangis olduğunu öğrenip onu almalıyız. Kremin etkisi geçtikten sonra ise bu işlemiş tekrar uygulamalıyız.

* Üründen maksimum verim alabilmek ve sarartıcı özelliğini kaybetmemesini sağlamak için kuru, serin ve karanlık bir yerde muhafaza ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder