Resume Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi - Nişantaşı

Resume Estetik ve Güzellik Merkezi İstanbulun güzide semtlerinden Nişantaşında, lazer epilasyon, estetik ve güzellik alanlarında hizmet vermektedir. Nişantaşı Valikonağı caddesinde bulunan resume estetik'te,Soğuk Lipoliz gibi tedaviler ile Türkiyede ilkleri yaşatan uygulamalar da gerçekleştirilmektedir.

Nişantaşı Lazer epilasyon merkezlerinden Resume Lazer Epilasyon'da, lazer epilasyon uygulamalarının yanı sıra, yukarıda bahsetmiş olduğumuz ve Türkiye'de ilklerden olan soğuk lipoliz, hücre tedavileri (PRP, Fibroblast kültürü, Plasma gel) , Fraksiyonel lazer teknolojisi ile cilt gençleştirme,leke tedavileri, yanık ve ben tedavileri ve terlemeye çözümler. Cilt bakımı, kavitasyon, radyo frekans gibi uygulamalar.Mezoterapi, botoks, Akne tedavisi ve L.E.D tedavileri gibi tedaviler uygulanmaktadır.

Nişantaşı Resume Estetik ve Lazer Epilasyon hakkında daha detaylı bilgi almak, Resume'nın kampanyalarından faydalanmak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanarak Resume ile iletişime geçebilirsiniz.

Resume Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres: Vali konağı caddesi Çimen apartman no:79-4 Mango Karşısı Nişantaşı / İstanbul
Tel: 0212 291 76 66
E-Posta: info@resume-estetik.com
Web Site: resume-estetik.com

0 yorum:

Yorum Gönder