Çevre Hastanesinde Lazer Epilasyon - Mecidiyeköy

Türkiye'nin ilk özel hastanelerinden birtanesi olan Özel Çevre Hastanesi lazer epilasyon uygulamaları ile de dikkat çekiyor. Kişiye özel alternatifli ve son teknoloji lazer epilasyon cihazları ile istenmeyen tüylerinize kalıcı çözümler sunan Şişli Mecidiyeköy Çevre hastanesinde, lazer epilasyonda 8 senstan oluşan paketler bulunurken, lazer epilasyon fiyatları da kredi kartı ile 6 taksit şeklinde ödenebiliyor.

Güzellik uzmanı Nurgül Cice yönetiminde gerçekleştirilen lazer epilasyon ve gçevre hastanesi lazer epilasyonüzellik uzmanı Nagihan Aslan tarafından gerçekleştirilen kavitasyon uygulamaları için Mecidiyeköy Özel çevre hastanesi ile irtibata geçerek daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Çevre Hastanesi lazer epilasyon ve kavitasyon uygulamalarında peşin ödemelerde yüzde 15 lik indirimler yaparken, Bayanlar için 4 lazer epilasyon paket seçeneği, erkekler için de 2 lazer epilasyon paket seçeneği sunuyor. Tüm paketler 8 seanstan oluşuyor ve daha öncede belirttiğimiz gibi nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanırken, kredi kartına da 6 taksitle ödeme imkanı bulunuyor.

Lazer epilasyon ve estetik uygulamalarının bir hastanede yani hastane koşullarında ve uzman ellerde yapılmasının önemini daha önceki yazılarımızda belirtmiştik. Bunun için İstanbul Mecidiyeköyde lazer epilasyon merkezi arıyorsanız Özel Çevre Hastanesi iyi bir alternatif olabilir. Tabii iyice bir araştırım kararınızı öyle veriniz. Çevre hastanesi uygulamaları ve lazer epilasyon fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki ileyişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Özel Çevre Hastanesi İletişim Bilgileri
Adres: Cemal Sahir sokak no:2 Şişli Mecidiyeköy / İstanbul
Tel: 0212 274 69 25 - Dahili 185 ( Güzellik Uzmanı Nurgül Cice ve Nagihan Aslan)
Web Site: cevrelazerepilasyon.com

0 yorum:

Yorum Gönder