Erkeklerde Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon blogumuzda başlangıç olarak kadınları baz aldık. E tabi doğal olarak epilasyonu sıklıkla kullanan kesim bayanlar olduğu için. Ama bu demek olmuyor ki erkekler epilasyon yaptıramaz. Gayet de yaptırabilirler ve bundan hiç de gocunmamak gerekir çünkü bu oldukça doğal bir durumdur. Kıl kıldır nihayetinde ve her iki cins içinde istenmemesi doğaldır.
Bugünkü yazımızda da erkeklerin epilasyon yaptırma isteklerinden bahsedeceğim. Öncelikle sporculardan bahsedeyim. Bir zamanlar vücuttaki kılların sporcuların hızlarını düşürdükleri düşünülmekteydi. Bu yüzme olabilir, koşu olabilir; bedenle, kas gücüyle daha da önemlisi hızla alakalı ve de bu hızdan kaynaklanan sürtünmeyle alakalı sporlarla ilgilidir. Aslında bu çok ama çok belki mevzu bahis edilemeyecek oranda olsa da doğru olabilir. Ancak işin aslı bu değil. Erkek sporcuların epilasyon yaptırmalarında en önemli faktör elbette yine sağlıkla alakalı. Örneğin; herhangi bir sakatlık, zedelenme vb hasarların oluştuğu durumlarda sağlık müdahalesini daha kolay ve de daha hızlı yapmak için epilasyonlu bir vücut gerekir. Aksi halde bu zedelenme veya sakatlıklar biraz daha ağrılı olabilir. Herhangi bir ağrı kesici merhemin tüy ve kıl içindeki bacağa sürülmesi hem biraz daha zor ve belki de daha ağrılı olabilir. Hadi bunu geçtik diyelim fakat ya ameliyat gerekirse? Bunu da göz önünde bulundurmak gerekir şüphesiz. Gelelim diğer, normal vatandaşlarımıza. Epilasyon ve Lazerli epilasyon artık günümüzde metrosexual olmanın ilk adımlarından belki de. Ancak toplumumuzda bu yanlış anlaşılmakta ve belki biraz da hor görülmektedir. Peki denize veya havuza gittiğinizde (sadece bacaklardan bahsetmiyorum) bir beyefendiyi kıllar içinde yani sırtı göbeği göğsü kısaca her yeri kıllarla kaplı görmek veya öyle görünmek pek hoş bir durum olmasa gerek. Eminim, denizdeyse yine pek fazla sorun yaratmaz, ama eğer ki havuzdaysa bu durum; o havuza girmekten haz etmeyecek, belli etmeseler bile birçok insan vardır. Ya da en azından içinde bir rahatsızlık veya tiksinmeyle gireceklerdir o havuza. Bu bakımdan hem kendimiz için hem de böyle durumlarda başkalarına rahatsızlık vermemek adına teknoloji de bu kadar gelişmiş ve de hayatı kolaylaştırmışken hiç gerek yok fazlalıklarla dolaşmaya. Lazerli epilasyonla ağrısız ve de sızısız bir şekilde kurtulun bu fazlalıklardan ve yazın hayatın tadını doya doya çekinmeksizin çıkarın.istenmeyen tüyler sizi de istenmeyen yapmasın baylar.

1 yorum - Add Yours

SIR dedi ki...

lazer epilasyon sonunda kıllar birdaha çıkacakmı.en önemlisi lazeirn vermiş olduğu ışıkalr ileride cilt kanserine yol açarkı?

Yorum Gönder