Erkeklerde Aşırı Kıllanma ve Lazer Epilasyon Çözümü

Günümüzde bayanlar kadar sık olmasada erkeklerinde lazer teknolojisinden faydalanarak lazer epilasyon yaptırdıkları bir gerçek. Elbetteki konu estetik olduğunda ve sosyal yaşamda daha etkili olabilmek açısından zaman zaman erkekler içinde lazer epilasyon kaçınılmaz oluyor. Uykulama olarak kadınlara yapılan lazer epilasyon ile erkeklere yapılan lazer epilasyon arasında bir fark bulunmazken, erkekler lazer epilasyondan daha verimli sonuçlar alabiliyorlar. Bunun sebebi ise erkeklerdeki kılların köklerinin daha gelişmiş ve kalın olması. Bu sayede lazer epilsyon cihazının hedefi on ikiden vurması daha kolay oluyor.

Lazer epilasyon yaptıran erkeklerin ise en geçerli nedenleri aşırı kıllanma oluyor. Erkeklerde Aşırı kıllanma ve tüasiri-killanmaylenme şikayeti ile lazer epilasyon merkezlerinin kapısını çalan baylar özellikle göğüs bölgesindeki aşırı kıllanmadan şikayet ediyor ve lazer epilasyona başvuruyor. Bunun yanı sıra sırt bölgesinde aşırı kıllanma, omuz ve ensede aşırı kıllanma da erkeklerin şikayetlerinden olup lazer epilasyon tercihlernini belirliyor. Lazer epilasyon ile aşırı kıllanmaya da kalıcı çözümler bulmak mümkün. Elbetteki yüzde yüz olarak birdaha kıl çıkmayacak denmiyor ama olabildiğince az ve geç çıkması lazer epilasyon ile sağlanıyor.

Aşırı kıllanma şikayetinin ardından ise bakımlı olmak isteyen erkeklerin tercihleri geliyor. Bakımlı olmak isteyen erkekler de lazer epilasyon ile sakal düzeltme, kaş arası kılları aldırma, ellerde ve ayaklarda bulunan kılları temizletme gibi isteklerle lazer epilasyon dan faydalanabiliyorlar. Erkeklerde vücut bölgelerindeki lazer epilasyon işlemleri 4 ile 6 seans arasında tamamlanabilirken, yüz için uygulanacak lazer epilasyon 6 ile 12 seans sürebiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder