Uyuşturucu Sprey - Ağda ve Epilasyon Öncesi

Uyuşturucu sprey kullanmak evde yapılacak epilasyonda ağrı ve acı hissini çok çok aza indirirken, yanma hissini de hayli azaltmaktadır. Evde yapacağımız geçici epilasyon yöntemlerinden birtanesi de ağda yöntemidir. Son zamanlarda çok çeşitli ağda kürleri çıkmış olmakla birlikte bunlar ile ilgilenmeyen bayanlar normal bildiğimiz ağda yönteminde acı çekebilirler. (erkekler de yapabilir tabii) Özellikle bikini bölgesi ve genital bölgeye yapılacak ağda eğer normal ev ağdası şeklinde yapılıyor ise hayli acı vericidir.

Ağda ile istenmeyen tüylerime geçici de olsa çözüm bulacağım diyorsanız, ağdanın tüm bu ağrı ve acı hissinden kurtulmak, bunu en aza indirmek için ağda öncesi uyuşturucu sprey ler kullanabilirsiniz. (Bazen bu sprey değil de bitkisel bir jel, bir ağda kürü de olabilir). Bu uyuşturucu spreyler tıpkı bir lokal anestezi gibi epilasyon bölgesini uyuşturarak canınızın yanmamasını veyahut daha az yanmasını sağlarlar.

Evde yapılan epilasyonda veya ağda da diyelim uyuşturucu sprey kullanmak sakıncalı mıdır sorusu birçok bayaagda için uyusturucu spreynın merak ettiği bir sorudur. Mantıklı olarak düşünürsek madem acı çekmemek gibi bir lüksümüz var bu neden sakıncalı olsun diyebiliriz. Fakat piyasadaki uyuşturucu sprey adı altında satılan her ürünü de kullanmamız elbbetteki doğru olmayacaktır. Son yıllarda epilasyon sektörünün gelişmesi ve talebin çok fazla artması birçok çakma diye tabir edebileceğimiz spreyleri, ilaçları, hapları piyasaya çıkarmıştır. Bu nedenle ağda öncesi sprey seçerken titiz davranmalı, olabilirse bir hekimden tavsiye almalı ve en önemlisi de Sağlık Bakanlığınca onaylanmış ve Eczaneden alınan bir ürün kullanılmalıdır. Aksi halde onaysız ve kaçak ürünler özellikle hassas bölgelerimizde ki kullanumlarda ciddi sorunlar doğurabilirler.

Tüm bunlara dikkat ettikten sonra ağda öncesi kullanacağımız uyuşturucu sprey in veya jelin kullanım talimatlarını iyi okuyup işlemlerinizi öyle gerçekleştirmeliyiz. Böylece ağda da kılın kökten çekilmesi ile oluşacak ağrı ve acı hissini yenmiş ve istenmeyen tüylerimize bir müddet de olsa veda ederken işimizi de ağrısız sızısız halletmiş oluruz.

1 yorum - Add Yours

Adsız dedi ki...

amma çok arkadaşımız acıdan şikayet ediyomuş :))) canım ben bi ürün gördüm este krem diye,gerçekten harika. siteye yeni kayıt oldum ama kendime görev edindim ağda ve epilasyondan acı çekenlere yardım etmeyi :) heralde kremin firması bana yakında reklam parası falan verir :)) bolatshop diye bi iste var,ordan kremi alıp kullanıyosun,hiç acı duymuyosun. bu yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıp her konuya cevap yazıcam:)) amme hizmeti yapıyorum resmen

Yorum Gönder