Foto epilasyon ( IPL) ve IPL Epilasyon Cihazları

Güzellik uzmanları odası başkanı Sn. Ayşe Aydın'ın foto epilasyon ve foto epilasyon (IPL) yapan merkezler, IPL cihazı kullananlar ve IPL epilasyon cihazı satın alacaklar için yazdığı, öneri ve bilgilendirme nitelikli bir yazıdan kesitler sunacağız.

Yazının başında Sn. Ayşe Aydın, Güzellik Uzmanları Odası olarak hiçbir firma ve marka ile bağlantıları olmadığını ve IPL lazer epilasyon cihazları alırken hangi firmadan ve markadan alırsanız alın aşağıdaki kriterleri göz önünde bulundurun diye başlıyor.
IPL (foto epilasyon) Cihazları Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
* Dünya genelinde ve ülkemizde farklı firmalarda birçok markada foto epilasyon cihazları üretilmektedir. IPL epilasyonu cihazları 5 bin dolar ile 50 bin dolar arasında değişen fiyatlara sahiptir. Görüldüğü gibi aradaki fiyat farkı oldukça fazladır. Bu nedenle foto epilasyon cihazları arasındaki bu fiyat farkının neden kaynaklandığı çok iyi araştırılmalıdır.
* Bazı ithalatçı şirketler son teknolojik epilasyon cihazlarını taklit ederek, teknolojik değeri bulunmayan ve fiyatı ucuz olan, bu yüzdende pazar büyüklüğünü arttıran cihazları, önce avrupa ya ithal ederek daha sonrada avrupa malı diye ülkemize getirmekte ve ucuz fiyata satabilmektedir. Dalga boyları 1200 nanometreye kadar çıkabilen ıpl epilasyon cihazları 10 yıl öncesinin teknolojisidir, bunları kesinlikle tercih etmemelisiniz.
*CE sertifikalı, satış sonrası kullanım eğitimi verebilecek firmaları tercih ediniz. Ayrıca Türkiye genelinde teknik servisi bulunan, T.S.E belgeli ve Sağlık bakanlığından satış sonrası hizmet yeterlilik sertifikası olan firmaları araştırarak satın alınız.
* Ucuz olduğu için aldığınız foto epilasyon (ıpl) cihazları nın kalitesiz olabileceğini unutmaynızı. Hem müşterinize hemde kendi mesleğinize zarar verebilirsiniz.
*Sizleri epilasyon cihazları konusunda mağdur eden marka veya firmaları Güzellik uzmanları odasına şikayet etmeniz halinde haklarında gerekli girişimler yapılacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder