Kızılay Lazer Epilasyon Merkezleri - Ankara Lazer Epilasyon

Ankarının güzide semtlerinden Kızılay'da bulunan lazer epilasyon, estetik ve güzellik merkezlerinin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Elmas Lazer Epilasyon Kızılay: Elmas epilasyon merkezi plastik ve rekonstruktif cerrahi uzmani Op. Dr.Deniz KÖK yönetiminde, Alexandrite lazer, diode lazer ve NDYag lazer uygulamaları ile hizmet vermektedir. Poliklinik olarak faaliyetlerini sürdüren merkezde uygun lazer epilasyon kampanyaları ve Epilasyon paket programları bulunmaktadır.

Adres: Karanfil 2 sok. Hisar Apartman Kat:5 Numara: 28/14 Kızılay/Ankara
Tel: 0312 419 60 71
E-mail: -
Web Site: elmaslazerpoliklinik.com

Bilgem Güzellik uzmanlığı Eğitim Merkezi: Özel olarak MEB sertifikalı, estetik ve güzellik uzmanlığı eğitimi veren Bilgem güzellik uzmanlığı eğitim merkezinde estetisyenlik, güzellik uzmalığı, kalıcı makyaj, ıpl epilasyon, lazer epilasyon, protez tırnak gibi eğitimler verilmektedir.

Adres: Fevz çakmak 1 sokak Numara: 17/4 Kızılay
Tel: 0312 232 57 98
Web Site: ozbilgem.com

Clinic Lazer ve Güzellik Merkezi: Uzman doktor ve estetisyenleri ile güzellik ve lazer epilasyon hizmeti veren bir sağlık kuruluşu olan clinic lazer, istenmeyen tüylerinize lazer epilasyon ile kalıcı çözümler sunan, hijyen ve sağlık konularında titiz bir Ankara lazer epilasyon merkezidir.

Adres: Atatürk Bulvarı Yüksel Cad. Şanlı İşhanı Numara:105/301 Kızılay / Ankara
Tel: 0312 425 23 41
Web site: cliniclazer.com

Dermaform Güzellik Merkezi: Ankara Kızılay semti güzellik merkezlerinden olan Dermaform güzellik merkezi lazer epilasyon, botox, saç ve yüz mezoterapisi, cilt bakımı, kimyasal peeling, zayıflama ve selülit mezoterapisi, karboksiterapi gibi hizmetler vermektedir. Kızılay dermaform epilasyon ve güzellik merkezi iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Adres: Şehit Adem Yavuz sok. Numara: 18/8 Kızılay/Ankara
Tel: 0312 425 43 74
Web site: -

Epilazer Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi: Tunalı Hilmi şubesi ile 2003 yılında hizmete başlayan Epilazer epilasyon ve güzellik merkezi, uzman ve tecrübeli kadrosu ile kısa zamanda estetik, güzellik ve lazer epilasyon alanlarında öncü ve aranan kuruluşlardan olmuş ve bugün Tunalı, Kızılay, Bahçeli, Batıkent ve Kırıkkale olmak üzere beş şubesinde hizmet vermektedir. Estetikte ve epilasypnda kullanılan cihazlar FDA onaylı olup muayne olmak ve danışmanlık hizmeti almak Epilazer de ücretsizdir.

Adres: Kızılay Atatürk Bulvarı 109/7 - Ankara
Tel: 0312 418 62 70
Web site: epilazer.net

Dora Lazer Epilasyon: Deneyimli dermatolog ve uzman kadrosu ile tam gün boyunca Alexandrite ve Diyod lazer epilasyon cihazları ile lazer uygulamaları yapan Dora lazer epilasyon merkezi leke, iz ve damar tedavi uygulamaları da yapmaktadır.

Adres: Ziya Gökalp Caddesi 98/3 Kızılay - Ankara
Tel: 0312 430 39 36

GizSpa Estetik ve Güzellik Merkezi: Gizspa Ankaranın ilk SPA merkezidir. SPA konseptinde sunduğu özel vücut bakımları ve hidroterapi ile kaltienin öncüsü kuruluşlar arasında yerini alan GizSpa yosun uygulamaları, bitki ve çamur bakımları, aromaterapi, buhar banyosu, infrared, vibrasyon masajı gibi uygulamaları hem bayan hem erkeklere sunmaktadır.

Adres: Atatürk bulvarı Numara:59/15 Kızılay - Ankara
Tel:0312 432 55 15
Web site: gizspa.com

0 yorum:

Yorum Gönder