Özel Ankara Lazer Polikliniği - Epilasyon Merkezleri Kızılay

Özel Ankara Lazer Polikliniği, haftanın 7 günü saat 08:30 ile 19:00 saatleri arasında Dermatolog Dr. Fatma Yıldız (Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı) kontrolü altında çeşitli uygulamalar ile hizmetinizdedir. Dr. Fatma Yıldız 1972 yılında Ankara'da doğup; ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlamış ve Üniversite eğitimini de yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bitirmiştir. Bir müddet Iğdır Ana ve Çocuk Sağlığı Merkezi ve daha sonra Ankara Altındağ Sağlık Grup Başkanlığında çalışmış ve Deri ve Zührevi Hastalıklar üzerine uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlık eğitiminden sonra, Ankara Hastanesi’nde göreve başladı. 2000 yılında DermaClub Güzellik Merkezini Kurdu ve yönetti. Burayı devrettikten sonra Kızılay Yüksel Caddesinde kendi muayenehanesini açtı ve burada özellikle Güzellik ve Estetik uygulamalar ile lazer uygulamaları üzerine yoğunlaşarak çalışmalarına devam etti. Birçok kongre ve seminere katıldı. Yoğun iş temposu nedeni ile Ankara Hastanesinden ayrıldı ve tam gün AnkaraLazer Güzellik ve Estetik Merkezinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Özel Ankara Lazer Polikliniği'nde Lazer Epilasyon, Botoks-Dolgu, Lazerle Dövme Silme, Leke Tedavileri, Kimyasal Peeling, Sivilce-Akne Tedavisi, Kalıcı Makyaj, Karboksiterapi, Mezoterapi, Kılcal Damar Tedavileri uygulanmaktadır.

Lazer Epilasyonu İçin Kullanılan Lazerler
Lazer epilasyonu için 4 farklı lazer cihazı kullanılmaktadır. Bu lazer cihazlarının arasındaki en büyük fark ise çalıştıkları dalga boyudur. Dalga boyunun lazer epilasyonda büyük önemi vardır. Uygulanan dalga boyuna göre melanin pigmenti tarafından emilimi farklılık göstermektedir. Melanin pigmenti tene rengini veren bir pigment olup, kıl folüküllerinin etrafında yoğunlaşmıştır. Koyu cilt rengine sahip olanlarda açık cilt rengine sahip olanlara oranla melanin pigmenti oranı daha fazladır. Uygulanan lazer ışını yapısı gereği melanin tarafından tutulmakta ve bu sırada ışık enerjisi ısı enerjisine dönüşmekte ve 60 C ye kadar çıkabilmektedir. Bu yüksek ısı hem melanin pigmenti hemde komşu dokuları tahrip etmektedir. En yakın dokularda kıl folükülleri olduğu için kılları tamamen yok etmektedir.

Dalga Boylarına Göre Lazer Tipleri
Ruby Lazer : 694 nm
Alexandrite Lazer : 755 nm
Diode Lazer : 800-810 nm
Nd Yag Lazer : 1064 nm

Ankara Lazer epilasyon Polikliniği iletişim bilgileri
Adres: Atatürk Bulvarı Zafer Meydanı Zafer Çarşısı Yanı 8/14
Kızılay/Ankara
Tel: 0312 434 43 43

0 yorum:

Yorum Gönder