Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi - İzmir Karşıyaka

Özel Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği, İzmir'in Bostanlı-Karşıyaka mevkisinde 1994 yılından beri yılların getirdiği tecrübeyle sizlere hizmet vermektedir. 1994 yılında hizmete açıldığında ismi Epidermis Güzellik Merkezi olan klinik, 2010 yılı başlarında Sağlık Bakanlığı'ndan gerekli izinler alınıp ve gerekli yükümlülükler yerine getirilip, Özel Epidermis Polikliniği adını almıştır.

Karşıyaka Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği'nde bilim ve teknolojideki son gelişmeler ile birlikte, yaşam standartlarınızı yükseltecek, cildinizi genç tutup, vücudunuzdaki kırışıkları giderecek, yaşlanmanızı geçiktirecek ve görünümünüzü yeniden düzenleyecek sizi aynalarla barıştıracak size özel programlar uygulanmaktadır.

Yapılan uygulamaların hepsi Uzman Estetisyen Şafak Özer ve Dermatoloji Uzmanı Doktor H.Şevki Özer kontrolünde uzman kişiler yardımıyla dermatolojik işlemler yapılmaktadır. Ayrıca Uzman Estetisyen Şafak Özer her hafta Salı günleri saat 17.30'da Ege Tv'de İlkay Öztürk'ün canlı yayınlanan programına katılıyor ve Her hafta perşembe günleri ise saat 11.00'da Sky Tv'de Oya Pardak'ın Haberaktif programına katılıp canlı yayında tüm sorularınızı cevaplıyor. Sky Tv'deki bu programın tekrarını gece saat 01.00'de izleyebilirsiniz.

özel Epidermis Polikliniği, 2. Uluslararası Antiaging ve Estetik Tıp Kongresi'ne bizzat katılım göstermiş ve sponsor firmalardan bir tanesi olarak kongreye destek vermiştir.

Özel Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği'nde yapılan uygulamalar şu şekildedir;
* Lazer Epilasyon Uygulamaları
* İğneli Epilasyon Uygulamaları; istenmeyen tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi işlemlerindendir. Düşük akımlı elektrik enerjisinin bir iğne yardımıyla kıl köklerine uygulanarak gerçekleştirilir.
* Klasik Epilasyon Uygulamaları, Ağda
* Cilt Bakımı,
* Makyaj, Kalıcı Makyaj,
* Mezoterapi
* Sivilce ve Sivilce Lekelerini Temizleme
* Kimyasal Peeling
* Oksijenli Tedavi Uygulamaları
* Selülit Tedavileri ve Bölgesel Zayıflama
* Karboksiterapi Uygulamaları
* Cilt Gençleştirme Uygulamaları
* Göz Çevrei Bakımı; Kaş, Kirpik, vb.
* Power Plate Uygulaması; power plate uygulamasını günde 10 dakikanızı ayırarak haftada üç veya dört kere tekrarladığınızda vücüdunuzu daha genç ve daha fit hissedecek bu uygulamaya devam ettiğiniz taktirde farkı sizde hissedeceksiniz.
* Erkeklere özel olarak, derin mimik çizgilerine dolgu, saç dökülmesi için çeşitli uygulamalar, cilt bakımı, lazerli epilasyon, klasik epilasyon, mezoterapi uygulamaları yapılmaktadır.

İzmir Karşıyaka Epidermis Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Cemal Gürsel Cad. No:97 K:1 D:4 Demircigiller Apart. Bostanlı-Karşıyaka/İzmir
Tel : 0232 330 55 65 ve 0232 362 96 80
Email : info@epidermis.com.tr
Web : epidermis.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder