Saka (Beauty Center) Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi 4. Levent

Saka Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi, İstanbul'da 4. Levent'te Eylül 2004'ten beri hizmetlerine devam etmektedir. Saka Beauty Center-Spa and Antiaging, 2004 yılında Salih ve Kader Saka tarafından hizmete açılmıştır. Saka Güzellik Merkezi güzelliğinize güzellik katmak, sizi daha genç ve alımlı bir görünüme ulaştırmak için yıllardır size uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Saka Beauty Center'da alanlarında uzman tecrübeli estetik cerrahi uzmanları, diyet uzmanları ve doktorlar Kader ve Salih Saka gözetiminde estetik, lazer epilasyon ve güzellik uygulamaları yapmaktadırlar. Saka Güzellik Merkezi selülit tedavisinde oldukça başarılı sonuçlar elde etmiş bu konuda oldukça iddalıdır.

Levent Saka lazer epilasyon Beauty Center'ın kurucularından Kader Saka, Türkiye'de kurulan ilk estetisyenlik akademisi olan Vizon Güzellik Enstitü'sünü 1986 yılında başarı ile bitirerek daha sonra Kozmetoloji eğitimini 1996 yılında alarak estetisyenlikte uzmanlığa adımlarını atmıştır. Uzman estetisyenlik sınavını da başarı ile vererek uzman estetisyen ünvanı almaya hak kazanmıştır. Üzerine birde pedagoji eğitimini alarak eğitimci olmaya hak kazanmıştır. Son olarak Spa Yönetimi ve Pazarlama konulu seminerlere katılarak Spa hakkında çok geniş bilgilerle donatılmış ve Amerikan Sylvie Hennessy Academy'den sertifika almıştır.

SAKA Beauty Center/ SPA & Anti-Aging'de Yapılan Uygulamalar
* Epilasyon Uygulamaları, Lazer Epilasyon, Uygulamaları, Foto Epilasyon Uygulamaları(IPL) ve İğneli Epilasyon Uygulamaları
* Cilt gençleştirme Seansları ve Cilt Bakım Uygulamaları
* Spa ve Antiaging Uygulamaları
* Sivilce(Akne) ve Lekelerin Tedavileri
* Gestalt Terapi Uygulaması; birebir uzman kişi ile karşılıklı sohbet edilerek enerji arttırma yöntemidir.
* Bölgesel Zayıflama ve Selülit Uygulamaları
* El, yüz ve ayak bakımları
* Beslenme ve diyet Uygulamaları
* Mezoterapi Uygulamaları
* Kimyasal Peeling ve Dolgu Uygulamaları
* Makyaj ve Kalıcı Makyaj Uygulamaları
* Yosun Tedavileri
* Manikür, Pedikür ve Modern Ağda Uygulamaları

Saka Lazer Epilasyon Beauty Center İletişim Bilgileri
Adres : Konaklar Mahallesi Meşeli Sok. No:38 Daire:3
4.Levent / 34330 İSTANBUL

Telefon: 0212 264 54 00
Fax : 0212 265 54 44
E-mail : saka@sakabeautycenter.com
Web : sakabeautycenter.com

0 yorum:

Yorum Gönder