Lazer Epilasyon Kadıköy Yılbaşı Kampanyası

Lazer epilasyonda yılbaşı kampanyası, sadece lazer epilasyon da değil, sağlıklı ve estetik bir yılbaşı için, yeni yıla yepyeni girebilmeniz için lazer epilasyon ve bazı estetik uygulamalarında geçerli olacak Kadıköy de Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın. ....KadıköyŞifa Sağlık Grubu Kaliteli Yaşam Polikliniği....

KadıköyŞifa Sağlık Grubu
2011 yılbaşı öncesi lazer epilasyon ve bazı uygulamalarda yeni yıla yenilenerek girin kampanyası sunuyor. Siz de 2011 yılına yepyeni bir yıla yenilenerek girmek istiyorsanız KadıköyŞifa Sağlık Grubu'nun sunduğu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Alanında uzman hekimler ve sağlık personelleri ile Kadıköy Ataşehir hastanesi Uzun ve Kaliteli Yaşam birimi olan, Kaliteli Yaşam Polikliniğinde gerçekleştirilecek olan Yeni yıla yepyeni girin kampanyası sadece lazer epilasyon uygulaması ile de sınırlı değil. Lazer epilasyon kampanyası nın yanı sıra, saç ve cilt mezoterapisi, kimyasal peeling, medical estetik, cilt bakımı, lazer ile cilt tedavileri ve karboksiterapi gibi uygulamalarda kampanya dahilinde çok uygun fiyatlar ile karşınıza çıkacak.

Kampanya tarihleri ise 20 Aralık 2010 - 31 Aralık 2010 arasını kapsıyor. Geç kalmadan hemen randevu işlemlerinizi yaptırmak, kampanyalı fiyatlar ve kampanya detayları hakkında daha fazla bilgi almak için 0 533 349 56 88 ' no'lu telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder