Soprano XL Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Soprano XL Diod Lazer Epilasyon cihazı son teknoloji ile geliştirilmiş en modern lazer epilasyon cihazıdır. 810 nm dalga boyunda çalışan bir diode lazer epilasyon cihazı özelliği taşımaktadır. Fakat diode lazerleri yenilikleri ve avantajları ile birlikte sollayacak bir lazer epilasyon cihazıdır.

Soprano XL lazer epilasyon cihazı icadından kısa bir süre sonra FDA belgesini almış ve en çok tercih edilen diode lazer epilasyon cihazı ünvanını elinde bulundurmaktadır. Soprano XL Dİode ile bir yandan lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerinizden kurtulurken aynı zamanda cildinizde daha sıkı ve yeni bir hal alacak.
Peki nedir bu Soprano XL Diode Lazer Epilasyon cihazını diğer lazer epilasyon cihazlarından ayıran özellikler ve avantajlar?soprano xl diode lazer

Soprano XL Diode Lazer Epilasyon Cihazı,
* 600 watt gücündedir
* Lazer epilasyon cihazları içinde safir kaynaklı DualChill başlığı ile lazer epilasyonu uygulama sırasında aktif soğutma yaparak cildi en az tahriş eden, ilk lazer ışını atımını ile ikinci lazer atımı arasındaki süre en az olan ve yaklaşık 1 saniyede 10 seri atış ile ağrı ve acıyı size hissettirmeden masaj yapıyormuş hissi veren bir lazer epilasyon cihazıdır.
* Ütüleme(in-motion) özelliği ile ağrıyı, acıyı ve yanmayı kesinlikle hissettirmez. Diğer lazer epilasyon cihazlarından ayıran en büyük özelliği budur. Lazer Epilasyonda Son Noktadır.
* En hızlı çalışan ve en acısız çalışan lazer epilasyon cihazıdır. Bu özelliği ile de lazer epilasyon seanslarını azaltmakta daha az seanslarla daha kesin sonuçlara ulaştırmaktadır.
* Açık,koyu ten rengi, açık, koyu uzun kısa kıl ayrımı yapmadan her türlü cilt ve kıl yapısında başarılıdır. Hafızasında 6 farklı cilt tipi vardır. Cildinize özel bir program seçilerek o programla lazer epilasyon yapılır. Böylelikle lazer epilasyonda başarıyı arttırır.
* Sarf gideri olmayan dünyanın tek lazer epilasyon cihazıdır. Bu yüzden sigorta yapılır.
Soprano XL Diode Lazer Epilasyon cihazı programlanabilmesi, ten ayrımı kıl ayrımı yapmaması, aktif soğutması ile masaj yapabilmesi, ağrıyı, acıyı hissettirmemesi, seans sürelerini ve sayılarını kısaltması ile lazer epilasyon için mükemmel bir cihazdır.

0 yorum:

Yorum Gönder