Bursa Nilüfer Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi Epiplus Polikliniği

Epiplus Polikliniği Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde lazer epilasyon, estetik ve güzellik uygulamaları ile hizmet vermektedir.

Bursa Epi-Plus Polikliniği'nde; lazer epilasyon uygulamaları Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı, Nd:Yag Lazer Epilasyon Cihazı ile yapılmaktadır, iğneli epilasyon uygulamaları, lazer yardımı ile varis tedavisi, cilt-vücut lekelerinin tedavisi ve cilt gençleştirme uygulamaları, cilt ve vücut bakımları, çatlak ve kırışıklık tedavisi, vücut masajları, manikür, pedikür uygulamaları, mezoterapi uygulamaları, dolgu, kimyasal peeling, botox uygulamaları, sağlıklı zayıflama ve kilo alma kavitasyon, karboksiterapi, lipoliz ve radyofrekans gibi birçok uygulama yapılmaktadır.

Nilüfer Epiplus Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Polikliniği'nde; Deri ve Zuhrevi Hastalıklar Uzmanı Uzmanı Dr. Sevengil Kırcalı, Spor Eğitmeni Bilal Çelebi, Ayak Sağlığı Uzmanı ve Moleküler Biyolog Adviye Akçay, Klinik Mikrobiyolog Uzmanı Dr. Uğur Karataş, Medikal Estetik Uzmanı Doktor Gülden Gürel, Fizik Tedavi, Rehabilitasyon ve Akupunktur Uzmanı Uzman Dr. Zeynep Sarıkaya gibi uzman isimler kontrolünde uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

EpiPlus'ta kozmetik ürünleri alanlara oksijen bakım terapilerinde %50 indirim yapılmaktadır. Lazer epilasyon ve diğer uygulamalarda da uygun fiyatlar ve paket kampanyalar uygulanmaktadır.

Bursa Nilüfer Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi Epiplus Polikliniği İletişim Bilgileri
Adres : Gazi Cd. Sadıkoğlu Sit. No:2 Nilüfer/Bursa
Tel   : 0224 453 20 40

0 yorum:

Yorum Gönder