Özel Mediderm Polikliniği - Alsancak Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi

Özel Mediderm Polikliniği İzmir Alsancak'ta Alsancak İş Bankası karşısında estetik, güzellik ve lazer epilasyon alanlarında hizmet vermektedir.

Özel Mediderm Polikliniği bir Medislim Tıbbi Sağlık Estetik Güzellik Merkezi Limited Şirketi kuruluşudur. Özel kampanyaları ve paket uygulama fiyatları ile sağlık ve güzelliğinizi birarada yaşayacaksınız.

Alsancak Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Merkezi Mediderm'de yapılan tüm estetik, güzellik ve lazer epilasyon uygulamaları Doktor İbrahim Tanju Adalı ve Dermatoloji Uzmanı Uzman Dr. İçten Önaldı gözetiminde deneyimli personeli tarafından klinik ortamında gerçekleştirilmektedir.

İzmir Alsancak Özel Mediderm Polikliniği'nde, lazer epilasyon uygulamaları; Alexandrite Lazer cihazı, Nd:Yag lazer epilasyon cihazı, Diot Lazer epilasyon cihazı yardımı ile kişiye lazer cihazı seçilerek uygulamalar yapılmaktadır. Mediderm'de lazer epilasyon uygulamalarının yanında, geçici epilasyon sir ağda uygulamaları, cilt ve vücut bakımları, mezoterapi uygulamaları, saç bakımları, selülit tedavisi, bölgesel incelme programları, uzman kişiler denetiminde sağlıklı kilo alıp verme programları, el, ayak ve tırnak bakımları, makyaj uygulamaları, pasif jimnastik uygulamaları gibi birçok uygulama yapılmaktadır.

Randevu işlemleriniz vee lazer pilasyon fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Özel Mediderm Polikliniği Alsancak Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres   : Dominik Caddesi No:5 Kat:1 Daire:1 Alsancak/İzmir
Tel     : 0232 464 22 00
E-posta : info@mediderm.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder