Trabzon Aya Klinik Lazer Epilasyon Estetik Güzellik ve Plastik Cerrahi Merkezi

Aya Klinik Trabzon'da lazer epilasyon, estetik, güzellik ve plastik cerrahi uygulamaları yapmaktadır.

Trabzon'da lazer estetik ve güzelliğin adresi Aya Klinik Lazer Epilasyon, Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi 2007 yılında hizmete başlamıştır. Kurucusu Operatör Dr. Ercan Yavuz'dur. Aya Klinik Özel Med-Art Sağlık Hizmetleri Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti. bünyesindedir.

Aya Klinik'in kurucusu Op. Doktor Ercan Yavuz 1971 yılında Trabzon'Da doğmuştur. Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirip doktor olmuştur. 1995 yılında aynı üniversitenin Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitmine başlamış, estetik ve plastik cerrahi uzmanı olmuştur. Daha sonra sırasıyla Yalova SSK Hastanesi, Trabzon Numune Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi'nde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmıştır.

Trabzon estetik, plastik cerrahi ve lazer epilasyon merkezi Aya Klinik'te yapılan bütün uygulamalar Op. Dr. Ercan Yavuz denetiminde uzman, deneyimli sağlık personeli tarafından yapılmaktadır. Klinikte; lazer epilasyon uygulamaları, cilt ve vücut lekelerinin tedavileri, kırışıklık tedavileri, lazer yardımı ile dövme silme, saç protezi ve saç ekimi, cilt bakımları, selülit tedavisi ve bölgesel incelme programları, estetik operasyonlar, burun estetiği, göğüs estetiği, kaş kaldırma, kol germe estetiği, çene, popo, dudak estetiği, gibi birçok uygulama yapılmaktadır. Estetik ve plastik cerrahi operasyonlar bizzat Operatör Doktor Ercan Yavuz tarafından yapılmaktadır.

Geniş bilgi almak, fiyatlar hakkında bilgi edinmek ve randevu almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Trabzon Aya Klinik İletişim Bilgileri
Adres   : Atatürk Alanı No:9/A – Trabzon
Telefon : 0462 323 37 95
E-posta : ayaklinik@ayaklinik.com

0 yorum:

Yorum Gönder