Gaziantep Lazer Epilasyon Primer Hastanesi

Özel Gaziantep Primer Hospital adı ile bilinen kuruluş lazer epilasyon alanında da hizmet vermektedir. Gaziantep de hastane koşullarında lazer epilasyon uygulamaları gerçekleştiren Primer Hastanesi, Dermatoloji bünyesinde açmış olduğu lazer merkezinde, lazer epilasyon ve diğer lazer uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

Lazer epilasyon Gaziantep dendiğinde iyi bir alternatif olabilecek olan Primer Hastanesi lazer epilasyon merkezi lazer epilasyon uygulamalarında günümüzün popüler uygulamalarından olan Fotona XP max lazer ve Nd-yag lazer epilasyon cihazları ile işlemler yapmaktadır.

Gaziantep özel Primer Hospital (Primer Hastanesi) lazer merkezinde lazer epilasyon uygulamalarının yanı sıra, lazer ile kılcal damar ve varis tedavileri de yapılmaktadır. Ayrıca cilt yenileme ve gençleştirme işlemleri de uygulanmaktadır.

Antep'de alanında uzman hekimler tarafından lazer epilasyon alternatiflerinizden olan Primer Hastanesi Lazer Birimi hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Gaziantep Primer Hastanesi İletişim
Telefon: 0342 323 53 53
Web Sitesi ve Web Randevu için:  primerhospital.com

1 yorum - Add Yours

Adsız dedi ki...

fiyatları ne kadar taksit yapılıyormu

Yorum Gönder