Kardelen Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu - Adana Seyhan

Adana Seyhan Güzellik Salonlarından Kardelen, Ü. Sonay Candemir tarafından kurulmuş ve En Kaliteli Ürün ve En İyi Hizmet Prensibi doğrultusunda güzellik ve lazer epilasyon uygulamaları ile hizmetlerine devam etmektedir.

Adana Seyhan da hem erkek güzellik salonu hemde bayanlara yönelik güzellik uygulamaları ile hizmet veren Kardelen Lazer epilasyon ve güzellik salonunda gerçekletirilen işlemler şu şekildedir; Ulase marka cihaz ile Lazer epilasyon uygulamaları, iğneli epilasyon uygulamaları, dövme silme, kalıcı makyaj, leke tedavisi, oksijen terapi, protez kirpik işlemleri, bölgesel zayıflama uygulamalarında kavitasyon, radyo frekans, selülit giderme tedavisi, deniz suyu ve yosun bakımları, G5 masaj uygulaması, aromaterapik masaj uygulamalarında thai masajı, mısır masajı, standart masaj, bali masajı refleksoloji, lenf drenaj gibi işlemler gerçekleştirilmektedir. Adana Kardelen Güzellik de erkekler için de dövme silme, lazer epilasyon uygulamaları, bölgesel zayıflama ve aromaterapik masaj, power plate ve ağda hizmetleri verilmektedir.

Kardelen lazer epilasyon ve güzellik salonunda yapılan uygulamalar ve merak ettiğiniz diğer işlemler hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Kardelen Erkek/Bayan Güzellik Salonu İletişim Bilgileri
Adres: Cemalpaşa mahallesi Ethem ekin sokak No:22 Ekrem Bayazit apartman Kat:2 D:3 Seyhan/Adana
Telefon: 0322 459 08 37
E-Mail: kardelen@kardelenguzelliksalonu.com
Web Site: kardelenguzelliksalonu.com

0 yorum:

Yorum Gönder