Lazer İle Selülit Yok Etme Tedavisi ve Lazer Selülit Tedavisi Fiyatları

Günümüzün popüler selülit yok etme tedavilerinden biri de lazer ile selülit tedavisidir. Evet gelişen teknoloji ile birlikte artık lazer ile selülitleri yakarak yok etmek mümkün hale gelmiştir.

Selülit dediğimizde ilk aklımıza gelen bayanlarda portakal kabuğu görünümündeki vücut kısımları oluyor. Tabii selülit sadece bayanlarda değil erkeklerde de oluşuyor ancak konuyu bayanlar daha çok önemsediği için selülit tedavisine daha çok ihtiyaç duyuyorlar.

Amerika Birleşik Devletleri ve İngilterede son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan lazer ile selülit yok etme tedavisi artık Türkiye'de de bazı merkezde uygulanıyor. Uygulama selülit bölgesini lazer ile yakma tekniğine dayanıyor. Selülit bölgesindeki girintili çıkıntılı yağlar sağlık açısından FDA onaylı olması gereken lazer cihazı ile yakılarak o bölge pürüssüzleştiriliyor ve 40-90 gün arasında pürüssüz cilt yerine oturarak selülit tamamen yok olmuş oluyor.

Lazer selülit tedavisinin fiyatlarına değinecek olursak, lazer ile selülit yakma tedavisi oldukça pahalı bir tedavi. Bir A4 kağıdı kadar bölge için lazer ile selülit tedavisi fiyatları 6000 dolarlardan (Yaklaşık 11 Bin TL)başlıyor, tedavi yapılacak alana göre 11000 dolarlara kadar (Yaklaşık 19 Bin TL) çıkabiliyor.

Türkiyede lazer ile selülit tedavisi yapan merkezler ve bu merkezlerdeki tedavi fiyatları için internette küçük bir araştırma yaparak bilgi edinebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder