İğneli Epilasyon Yöntemi -

Belki de 100 yıldan beri kullanılan en eski epilasyon yöntemidir iğneli epilasyon yöntemi.
Deriden içeri bir iğne sokulur ve bu iğne aracılığıyla kıl köküne elektrik akımı verilir. Bu akım kıl kökünü yakarak mahveder. Yanan kıl bir cımbız yardımıyla vücuttan alınır.
Yalnız bu işlem her kıl için uygulanacaktır ve bu sebeple bu işlemin süresi kıl fazlalığına göre çok uzun da sürebilmektedir. Özellikle de çok kılın olduğu bölgelerde yapılması oldukça vakit almaktadır.

İğneli epilasyon uygulamasını yapan şahsın bu konuda uzman olması son derece önem arz etmektedir. Elektrik akımı tam kılın köküne verilemezse uygulamadan sonuç alınamayabilir. Her kişiye göre de özel bir iğne kullanılması da önemle gereken bir durumdur. Yani ayrı iğne kullanılmalıdır. Seansların sayısı uygulanacak bölgedeki kıl yoğunluğuna ve kılın uzama zamanına göre değişim göstermektedir.
Seans aralıkları başlarda 1- 2 hafta olsa da seanslar ilerledikçe seans aralıkları açılacaktır. Ve en güzel yanı diğer lazerlere nazaran her renk kıla etkili bir yöntem olmasıdır. Ancak ağrılı olabilir, leke yapabilir, uzun sürer. Ve bu sebeplerle de uygulaması zor bir yöntemdir aslında.

0 yorum:

Yorum Gönder