Alexandrite Lazer Epilasyon ve Alexandrite Lazerler

Alexandrite lazer epilasyon modern epilasyon yöntemlerinden bir tanesidir diyebiliriz. Alexandrite lazerler epilasyonda uzun zamandır kulanılan lazer tiplerindendir. Bu lazer türü ile epilasyon genellikle açık ten rengine sahip kişilere uygulanırklen, koyu cilt renkleri için pek önerilmeyen bialexandrite-lazer-epilasyon-cihazir lazer epilasyon yöntemidir. Kullanımı hayli pratik olan aleksandrite lazerler istenmeyen tüylerin ve kılların çok kısa sürede bölgeden temizlenmesi sonucunu verdiklerinden tercih edilebilir bir yöntemdir. Epilasyon sonrası tüylerde biraz uzama görülecek ancak enerjisini yitirmiş olan bu tüyler de dökülecek ve Alexandrite lazer etkisini çok çabuk gösterecektir.

Alexandrite lazer epilasyon vücudun epilasyon yapılacak bölgesine göre de uygulama sıklığı değişen bir yöntemdir. Yani her bölge için aleksandrite kullanmak önerilmemektedir. Bu bölgelerin en başında yüz bölgesi gelmektedir. Daha önceki yazılarımızda değindiğimiz gibi yüz bölgesi için en etkili epilasyon yöntemi foto epilasyon olup diğer epilasyon yöntemleri ve özelliklede alexandrite lazer epilasyon yöntemi tercih edilmemektedir. Aynı zamanda boyun ve sırt bölgeleride alexandrite lazer açısından uygun olmayan bölgelerdir. Nedeni ise lazaer epilasyon uygulaması sonrası bu bölgelerdeki tüylenmenin artacak olabilmesidir. Ancak kimde ne şekilde artar veya artmaz bu tam olarak bilinmememektedir.

Sonuç olarak alexandrite lazerler ile uygulanan epilasyon koyu cilt rengine sahip kişiler, yüz, sırt ve boyun bölgesi epilasyonlarında tercih edilmemekte olup, açık ten rengine sahip kişiler ve diğer epilasyon bölgelerinde uygulanarak istenmeyen tüylerinize kısa sürede ve kalıcı çözümler sunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder