Bayanlar İçin Lazer Epilasyon Sonrası

Önceki yazılarımızda bayanlarda vücut bölgesine göre lazer epilasyon seans sayılarını ve tüm vücut bölgeleri için lazer epilasyon seanslarının ortalama sürelerini dakika olarak vermiştik. Bu yazımızın konusunu ise bayanlarr için lazer epilasyon uygulaması sonrası dikkat edilmesi gereken hususlar oluşturacak. Önceki konularda bilgi edinmek için linke tıklayarak ilgili yazılara ulaşabilirsiniz: Bayanlarda lazer epilasyon

Bayanlarda Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler
*Lazer epilasyon sonrasında en az 3 gün süre ile yoğun güneş ışığına maruz kalmaktan korunulmalıdır. Eğer güneş ışığına maruz kalınacaksa mutlaka yüksek faktörlü korunma kremleri kullanılmalıdır.
* Lazer epilasyon sonrasında peeling, kese yaparak ve citileyerek duş alma gibi vücudu tahriş edebilecek durumlardan kaçınılmalıdır. Epilasyon sonrası alınacak hafif bir duş iyi olur.
* Cildi hassas bir yapıya sahip olan bayanlarda lazer epilasyon sonrasına kızarıklık, nokta ve lekelenme oluşabilir. Ancak endişe edilecek birşey yoktur ve bu durum 1 gün içerisinde normale dönecektir.

Son olarak başarılı bir epilasyon tedavisi, kalıcı ve olumlu çözümler için epilasyon seanslarına zamanında ve aksatmadan gelinmeli, doktorun veya lazer epilasyon uygulamasını gerçekleştiren uzmanın tavsiyelerine muhakkak uyulmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder