Bursa Estetik İnternational Lazer Epilasyon Merkezi

Bursa estetik ve lazer epilassyon merkezleri nden Estetik International yaklaşık on yılı aşkın süredir estetik ve lazer epilasyon alanında hizmet vermeye devam ediyor. Bursa'da Çekirge semtinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (FSM)' de ve Zafer Plaza'da sizleri doğal güzelliğinize ve çekiciliğinize kavusturmayı amaçlayan Estetik international, Estetik International.Com ailesi olarak büyümeye devam ediyor.

Ankara'daki şübesini de hizmete açan Estetik International Bursalılardan sonra Ankaralılara da hizmet verecek. Operatör Doktor Bülent Cihantimur her hafta Bursa'dan Ankara'ya giderek oradaki hastalarla da ilgilenecek. Ankara'daki Estetik International şubesinde daha çok lazer epilasyona öncelik tanınacak. Lazer epilasyon uygulamaları steril bir ortamda dalında uzman kişiler tarafından yapılacak. Ankara'da Lazer epilasyonun yanında bölgesel zayıflama ve medikal cilt uygulamalarıyla da sizlere hizmet verecek. Estetik International bir Estetik Cerrahı tarafından kurulmuş olup Ankara'dan sonra tüm Türkiye'ye hizmet vermek açısından kendine ortaklar arıyor.

Franchising ile Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Çanakkale, Kocaeli, İzmir ve Sakarya'da kendine yeni iş ortakları arayan merkez en kısa zamanda bu illerde declazer epilasyon hizmetine başlayacaktır. Ayrıca Estetik International Türkiye'de bir ilk olan bir uygulama başlattı ve Estetik Çağrı Merkezi kurdu. Turkcell hata sahip cep telefonlarından ve Türkiye'nin tüm illerinden 7 gün 24 saat '444 77 07' nolu telefonu arayarak lazer epilasyonu ve estetik cerrahi hakkında uzman kişilerden, lazer epilasyon fiyatları, seansları, estetik gereksiniminleriniz vs. için bilgi alırken, tüm şubelere tek bir telefonla ulaşıp, ücretsiz randevu da alabilirsiniz.

Estetik International kliniklerinde uzman ekipler çalışır. Kliniklerde;yüz, göğüs, kalça ve bacak kısımlarına estetik cerrahi yapılır. Ayrıca kliniklerde size en uygun son teknoloji lazer epilasyon cihazları ile ağrısız sızısız kesin sonuçlara çok yakın lazer epilasyon uygulamaları yapılır. Saç ekimi ve saç mezoterapiside Estetik internationalin hizmetlerindendir.

Bursa Estetik International İletişim Bilgileri
Merkez - Estetik Plastik Cerrahi Dal Merkezi: Dikkaldırım caddesi no:25 Çekirge - Bursa
Pyramid - Estetik Güzellik ve Lazer Merkezi: Zafer plaza alışveriş merkezi YKM üzerinde
Bulvar - Estetik Güzellik ve Lazer Merkezi: FSM bulvarıEsentepe mahallesi bahar sitesi No:96/1 3-5 Bursa

0 yorum:

Yorum Gönder