Flormed Elektroterapi ve Güzellik Merkezi - Trabzon Epilasyon

Flormed Güzellik Merkezi, Trabzon'da başta lazer epilasyon olmak üzere, karboksiterapi uygulaması, saç protezleri ve saç ekimi, elektroterapi (cildin, cilt altının ve adalelerin yüksek frekanslı elektriksel uyarılar verilmesi) ile vücuttaki sivilcelerin tedavisi yapılır ve vücuttaki yağların yakılmasını hızlandıran bir yöntemdir. Özel olarak adalelerin aktive edilmesi ile muskulovenöz pompalar aktif hale gelir ve dokular içindeki lenfatik blok ortadan kaldırılır, ek olarak elektriksel uyarılma çeşitleirnden faydalanarak yağların mobilasyonu yapılır. Bu şekilde yapılan uygulama ile vücuttaki yağ yakımı hızlanır ve yağlarda belli bir azalma görülür.
Zayıflama programlarında en çok başvurulan sistemlerden birisidir elektroterapi. Elektroterapi uygulaması 2 gün ara ile uygulanıp en az 15 seans devam eder ve vücutta belli bir incelme görülür.

Elektroterapi de doz kesinlikle kişinin vücut özellikleri dikkate alınıp, ona göre uygulanmalıdır. Tedavide kesin sonuç almak için her kişiye ayrı doz uygulanır. Kişiden kişiyi metabolizma hızı değiştiğinden tedavi süreleri uzar veya kısalır. Bazen adelelere fazla elektriksel akımdan dolayı laktik asit birikmesi sonucu ağrıya sebep olabilir. Bu konuya çok dikkat edilmeli, titizlikle ve uzman hekimler tarafından çalışılması gerekir.

Elektroterapinin uygulanamayacağı kişi grupları şu şekildedir: hamileler, kemik erimesi bulunanlar, iyon yetersizliği olanlar, kanama diyatezleri bulunanlar, tümöral olayları olanlar ve kalp pili kullanan kişilerdir. Bu uygulamaların dışında botox, kimyasal peeling, lazerli tedaviler, selülit tedavileri ve cilt bakımı yapılmaktadır.

Flormed Güzellik Merkezi, Medikal Estetik Hekimi Doktor Tarkan Kalaycıoğlu tarafından Trabzon'da hizmetlerine devam etmektedir. Trabzon Flormed Lazer Epilasyon ve Estetik merkezi hakkında merak ettiklerinizi sormak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Trabzon Flormed Lazer epilasyon, Elektroterapi ve Güzellik Merkezi İletişim
Adres:Çarşı Mah. Maraş Cad.
Maraş Apartmanı No:51 Kat:1 Daire:1
TRABZON/Merkez Postahane Karşısı
Tel: 0 (462) 321 55 51
E-mail: info@flormed.com.tr

1 yorum - Add Yours

epilasyon merkezleri dedi ki...

ben izmirde yaşıyorum epilasyon merkezleri hakkında araştırma yaparken sitenize rastladım.Çok memnun kaldım siteniz ve içerikleri çok güzel bilgiler faydalı

Yorum Gönder