Medlife Lazer Epilasyon - Antalya Epilasyon Merkezleri

Medlife Estetik ve Güzellik Merkezi Antalya'da her türlü lazerli epilasyon, estetik ve güzellik uygulamalarında hizmet vermektedir. Medlife Kliniğinde alanında uzman kişiler çalışmaktadır. Her türlü hizmet steril ortamlarda profesyonelce yapılır. Medlife Lazer Epilasyon uygulamalarında farklı üç adet lazer epilasyonu cihazı kullanmaktadır.

Alexandrita Candela, N-Dyag Candela ve IPL(foto epilasyon) cihazlarını sizin cildinizin özelliklerine, teninizin açık veya koyu oluşuna veya kıllarınızın yapısına göre tercih edilerek lazer epilasyon da kesin ve kalıcı çözümü yani kıllarınızdan geçici süreliğine değil tamamen kurtulmanızı hedeflemektedir. Ayrıca Medlife Estetik ve Güzellik Merkezi, Antalya ve çevre illerinde bu uygulama yani üç lazer epilasyon cihazını da aynı anda bulunduran klinik olma özelliğini taşımaktadır. Böylelikle sizin teninize ve kıl yapınıza en uygun cihaz seçilerek kalıcı çözümleri anında üretmektedir.

Medlife Estetik ve Güzellik Merkezi, Lazer epilasyon uygulamalarının yanında, karboksiterapi uygulmaları, pressoterapi uygulaması( pressoterapi; lenfatik drenaj cihazına verilen isimdir ve bacaklarda bulunan ödemi azaltarak, toksik maddelerin vücuttan atılımını kolaylaştırır. Bu uygulama selülit tedavisi aşamalarının en önemlisidir.), karboksiterapi( kılcal damarlara karbondioksit gazı salınımı), botoks uygulaması, bölgesel ve genel zayıflama, akupunktur uygulamaları, çeşitli kişisel bakım uygulamaları, kimyasal peeling (vücudunuzun herhangi bir yerindeki leke, akne gibi sinir bozucu şeyleri bulundukları bölgeye bir kimyasal uygulayarak derinin üst tabakasını soyarak iyileştirme ve düzeltme süreci), zayıflamada ve birçok yerde kullanılan ozon tedavileri ve dolgu uygulaması (kırışık tedavisinde daha çok kullanılan bir dolgu malzemesiyle kırışık kapatmaya yarayan uygulamadır) uygulamaları ile de sizlere hizmet vermektedir.

Antalya lazer epilasyon merkezleri nden Medlife estetik ve güzellik merkezi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak lazer epilasyon fiyatları ve randevu talebinde bulunmak için iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Antalya Medlife Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi İletişim bilgileri
Adres: Yeşilbahçe mahallesi, M.kasapoğlu caddesi H.kezban apartman No:36/3 - Antalya
Tel: 0242 311 44 46
Faks: 0242 312 12 41
E-mail : info@medlifeclinic.net

3 yorum:

Adsız dedi ki...

DİKKATT !!!!! 24 seanstır yüz bölgesi için lazer epilasyona gidiyorum ve halende bitmedi 3 kere farklı hastanelerde hormon testi yaptırdım bozukluk yok 24 seans kaç para eder siz düşünün asla tavsiye etmem ayrıca cem bey haricinde herkes epilasyon seanslarına giriyor özensiz yapıyorlar asla tavsiye etmem.

Adsız dedi ki...

Şu an 8 seans oldu azalma var ama bazen çok oluyor bazen az. anlamadım gitti nasıl iştir. biraz ilgi ve alaka gösterirlerse muayenelerde sevinirim.

Adsız dedi ki...

Yüz için sakın gitmeyin !! diot lazerle yapmıyorlar tüylerim 4katına cıktı kalınlaştı hergün traş oluyorum resmen !!!!

Yorum Gönder