Dermaclinic Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi Nilüfer - Bursa

Dermaclinic Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi, Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde Dermatolog Dr. Fatma Özel tarafından kurulmuştur. Merkez 2003 yılından bu yana hizmetlerini sürdürmektedir. Dermaclinic'te cildiniz ile ilgili karşılaştığınız her türlü soruna bilimsel bir çözüm yolu bulunmakta ve ameliyat olmadan bazı estetik uygulamalar da klinikte uygulanmaktadır.

Dermaclinic Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi nde 6 farklı çeşit lazer cihaz sistemleri kullanılmaktadır. Bu lazer sistemleri, dermatoloji, kozmetik dermatoloji, lazer epilasyon uygulamaları ve ameliyatsız estetik uygulamalarında kullanılmaktadır. Teknolojideki son gelişmeler takip edilip yapılan yeniliklere göre CE ve FDA belgeli lazerli cihazlar ile çalışılmaktadır. Yapılan tüm uygulamalar Dermatolog Doktor Fatma Özel kontrolünde alanlarında uzmanlar ile yapılmaktadır.

Dermaclinic Lazer Epilasyon Estetik Güzellik Merkezi'nde;
*Lazer epilasyon uygulamaları başta olmak üzere,
*Lazer epilasyonu ile dövme silme işlemi; (klasik yöntemde ameliyathane ortamında dövme silme işlemi deri soyularak yapılır ve sonucunda uzun süre kapanmayan yaralar ve izler meydana gelirdi. Lazerli dövme silme işleminde ise ağrısız sızısız, dövmenin bulunduğu yere, rengine ve derinliğine göre 3 veya 4 seansta kesin sonuçlar lazer yardımı ile alınmaktadır.),
*Facelift ve Radyofrekans; bir çift cilt gençleştirme yöntemidir. Diod lazer radyo frekans teknolojileri vasıtası ile ciltteki kolojen sentezini uyararak cilt gerginliğini sağlayan sistemlerdir. Kırışıklık ve sarkma şikayeti olan herkese rahatlıkla uygulanabilir.
*Bölgesel incelme; istenilen bölgeye düşük frekansta ses dalgaları göndererek yağ tabakasının sıvılaşarak yok olması yöntemidir.
*Sivilce ve sivilce izlerini yok etme uygumaları; kimyasal peeling ve daha derin izlerde Fractional Lazer ile %85 oranında lekeler temizlenir.
*Mezoterapi; cilt bakımları, saç dökülmelerinde deri altına aktif madde enjekte edilerek yeniden canlandırma amacıyla yapılan uygulamalardır.
*Dolgu enjeksiyonu uygulaması; dudak ve gülümseme çizgilerinize zararsız bir kimyasal enjekte edilerek daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.
*Botoks
*Makyaj
gibi uygulamalar yapılmaktadır.


Nilüfer Dermaclinic Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Fatih Sultan Mehmet(FSM) Bulvarı Nilüfer Hatun Cad. Girişi
No:1-A Hamdi Sami Bey Evleri Nilüfer/Bursa
Tel : (0224)453 38 68
E-mail: dermaclinic@dermaclinic.com.tr
Web Site : dermaclinic.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder