Rio Lazer Epilasyon - Taramalı Epilasyon Cihazı

Rio lazer Taramalı epilasyon sistemi olarak da adlandırılan bu cihaz evde kendi epilasyonunuzu kendinizin yapmasına olanak sağlayan bir sistemdir. Bugüne kadar bir estetik merkezinde veya lazer epilasyon merkezlerinde yaptıracağınız lazer epilasyon uygulamalrından bahsettik. Bugün de Rio lazer epilasyon cihazından biraz bahsedelim. Piyasada oldukça popüler olan Rio lazer taramalı epilasyon sistemi ile istemediğiniz tüylerinizden evinizde kendinize uygulayacağınız lazer epilasyon seansları ile kurtulabilirsiniz.

Peki Rio lazer epilsyon sistemi nasıl çalışır amaç nedir?
Aynı bir lazer epilasyon merkezinde yaptırdığınz tedavi gibi rio lazer epilasyon cihazı ile yapacağınız tedavinin amacı da istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmaktır. Edindiğimiz bilgilere göre İngilterede üretilen Rio tarayıcı lazer epilasyon cihazı birçok testten geçmiş ve kişisel kullanıma uygunluğu kanıtlanmış bir sistemdir. Ayrıca avrupada da sıklıla tercih edilen bir cihazdır. Geçici epilasyon yöntemlerinden olan ve kısa süre sonra tekrar kıllarınızla mücadele etmenizi gerektiren, epilatör kullanımı, jilet ve ağda yapma gibi yöntemlerin yanında Rio tarayıcı lazer epilasyon kalıcı çözümler sunmaktadır. Cihazı epilasyon bölgesine uyguladığınızda Rio lazerin tarama özelliği sayesinde bir tek atış ile birden fazka kıl köküne ulaşabilir ve bunu birkaç seans tekrarladığınızda iyice zayıflayan kılların dökülmeye başladığını gözlemleyebilirsiniz. Bu durumu test etmesekte birçok yerde sonuçların kalıcı olduğuna dair bilgiler bulmak mümkün. Ayırca Rio lazer epilasyon sistemi ile yapılan epilasyon yönteminin ağrısız ve acısız bir yöntem olduğuda vurgulanıyor.

5 adet farklı değerde güç seviyesi bulunan rio epilasyon sistemini vücudunuzun herhangi bir bölgesindeki kıl yoğunluğuna göre güç seviyesinde ayarlamalar yaparak kullanabilirsiniz. Cihazın kullunım kılavuzu ve kullanım DVD si satın aldığınızda gönderilmekte ve ayrıntılı olarak Rio cihazı tanıtılmakta ve kullanımı anlatılmaktadır. Zaten Rio taramalı lazer epilasyon sistemi ni kullanırken acemilik yapıp vücudunuza zarar vermemeniz için gerekli güvenlikler düşünülmüş, eksik birşey yaptığınızda veya yanlış kullanımınızda cihaz kolay kolay işleme başlamayacaktır.

Siz de epilasyon merkezlerindeki lazer epilasyon fiyatları nı pahalı buluyor ve tek bir sefer para verip kendi epilsyonunuzu evinizin rahatlığında yapmak istiyor iseniz Rio lazer epilasyon sistemini tercih edebilirsiniz. Ancak bu kararı vermeden önce yine bir estetik veya epilasyon uzmanından, ücretsiz olarak bir randevu alıp konuyu işi bilene danışmanızı tavsiye ederiz.

Rio lazer epilasyon taramalı cihazını internet üzerinden sipariş verebilir veya epilasyon cihazları satış noktaları varsa çevrenizde oralarda inceleyip satın alabilirsiniz. Rio lazer epilasyon Cihazı fiyatları kampanya dönemlerine veya mevsimlere göre değişebilmekte olup 300 TL ile 500 TL arasında bir değerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder