Doktor Ethem Mercan Lazer Epilsyon ve Cilt Hastalıkları Merkezi - Beşiktaş

Doktor Ethem Mercan Cilt Hastalıkları ve Lazer Epilasyon Uygulamaları Merkezi, İstanbul'da Avrupa Yakası Beşiktaş'ta bulunmaktadır. Dermatolog Doktor Ethem Mercan 1986 yılında Tıp eğitimini tamamlayarak mezun olmuştur. Fakülteyi bitirdikten sonra Dermatoloji alanında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde uzmanlığa başladı ve 1996 yılında Dermatolog ünvanını aldı. Tüm cilt ve deri hastalıklarının teşhisinin ve tedavilerinin yanısıra lazer cihazlarının yardımıyla lazer uygulamaları konuları uzmanlık alanıdır.

Beşiktaş Lazer Epilasyon Merkezlerinden Doktor Ethem Mercan'ın cilt ve deri hastalıkları ve lazer uygulamaları merkezi, Lazer konularında da Fraksiyonel Co2(karbondioksit), Erbius-Glass, Q switced Ndyag lazer cihazıyla lazer uygulamalrı, selülit ve bölgesel zayıflama alanlarında tecrübe sahibidir.

Doktor Ethem Mercan Cilt Hastalıkları ve Lazer Epilasyon Uygulamaları Merkezinde Doktor Ethem Bey'in kullandığı cihazlar şu şekildedir; Qswitched Ndyag lazer epilasyon cihazı, thermage, fraksiyonel CO2 ve Fraksiyonel Erbium cihazları ve ultrashape ulthera cihazlarında deneyimlidir.

Doktor Ethem Mercan Cilt Hastalıkları ve Lazer Epilasyon Uygulamaları Merkezinde Yapılan Uygulamalar;
* Lazer epilasyon uygulamaları
* Lazer ile ağrısız sızısız dövme silme
* Lazer uygulamaları ile cilt gençleştirme
* Dolgu ve kimyasal peeling uygulamaları
* Mezoterapi ve botoks uygulamaları
* Kriyoterapi; yara adı verilen anormal dokuları dondurarak yok etme esasına dayanan uygulamalardır. Genellikle rahim ağzı bölgesindeki yaraların tedavilerinde kullanılır.
* Sivilce ve Cilt lekelerinin tedavileri

Beşiktaş Doktor Ethem Mercan Lazer Epilsyon Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Ortabahçe Cad. No:7 Beşiktaş/İSTANBUL
Telefon : 0212 236 47 11
Fax : 0212 236 47 12
E-posta : bilgi@ethemmercan.com
Web : ethemmercan.com

0 yorum:

Yorum Gönder