Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi-Bornova/İzmir

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, İzmir'de Bornova'dadır. Birgül Hanım tarafından 2000 yılında kurulan merkez, tüm bayanların kendilerini daha güzel, daha genç ve daha alımlı hissetmeleri için uzman kişiler gözetiminde steril kliniklerde çalışmaktadırlar. Birgül Hanım 1995 yılında bu meslek hayatına uzman estetisyen olarak adımını atmıştır. Yaklaşık 15 senelik tecrübesiyle sizlere en uygun tedavi yöntemleri ile en son teknoloji kullanılarak üretilmiş modern cihazlar ile uygulamalar gerçekleştirilmektedir.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* Bornova Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi 'nde öncelikli amaç, ağrısız sızısız mükemmel bir sonuç alınan lazer epilasyonu uygulamalarıdır. Lazer epilasyonun yanında iğneli epilasyon uygulamaları da yapılmaktadır.

* Tattoo; geçici dövme uygulamaları da yapılmaktadır. Geçici dövme ile de 2 hafta ile 4 hafta arasında vücut ısısı ile terleme hızına bağlı olarak kalıcılık verilir. Sizin seçtiğiniz herhangi bir şekili, yazıyı veya herhangi bir kaynakta beğendiğiniz şekli merkeze getirip, vucudunuz her yerine dövme olarak işleyebilmektedirler.
* Çeşitli Vücut masajları
* Cilt ve yüz bakımları
* El ve ayak bakımları, manikür, pedikür uygulamaları
* Makyaj ve kalıcı makyaj uygulamaları
* Modern ağda uygulamaları
yapılmaktadır.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde cilt bakımı uygulamalarında kaliteli ve dünya çapında üne sahip Rejuvi, Exuviance ve Mila d'opiz marka ürünler kullanılmaktadır.

Lazerli ve iğneli Epilasyon uygulamalarından sonraysa, tüylerin daha güvenilir ve daha etkili şekilde azalmasına yardım eden Bio Depiless marka ürünler kullanılmaktadır.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde güzelliğinizin farkına varacak ve başkaları tarafından farkedileceksiniz.

Birgül Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Mustafa Kemal Caddesi Girit Apartmanı No:38/2 Bornova/İZMİR
Telefon : 0232 343 35 15
E-posta : info@birgulepilasyon.com
Web : birgulepilasyon.com

0 yorum:

Yorum Gönder