Ecederm Lazer Epilasyon ve Güzellik Hizmetleri - Antalya

Ecederm Güzellik Hizmetleri ve Lazer Epilasyon Merkezi, 2009 senesinin Şubat ayında Antalya da açılmıştır. Açıldıktan sonra yılsonuna kadar özel bir hastanenin Dermatolojik Uygulamaları bölümünün işletmesini yürütmüş ve 2010 yılının ilk günlerinde şimdiki yerlerinde sizleri ağırlamaktadır. Ecederm Lazer Epilsyon ve Güzellik Hizmetleri, Antalya'da sıradışı bir güzellik merkezidir. Ecederm de özellikle lazer epilasyon uygulamaları başta olmak üzere, iğneli epilasyon uygulamaları, masaj, pasif jimnastik ve cilt bakım hizmetleri verilmektedir.

Antalya Ecederm Lazer epilasyon Uygulamaları;
Lazer teknolojisinden faydalanarak çok kısa bir sürede, ağrı ve yan etkinin çok çok az olduğu bir sistem ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma yöntemidir.
Lazer epilasyon uygulamasını öteki epilasyon uygulamalarından ayıran en önemli özellik, kılı saran dokunun en az zararla kıl kökünün yok edilmesidir.
Kişisel özellikler, hormon dengeleri, tüy yapısı, cilt tipi ve ten rengi her kişide farklı farklı olduğundan dolayı seans sayıları azalır veya çoğalır.

Pasif Jimnastik;
Bir yağ kütlesinin yakılarak enerjiye dönüşebilmesi, gevşemiş olan vücut kaslarının sıkılaştırılması ve vücuttaki zararlı maddelerin atılması vücutta normal bir kasın işleyişinin 72 katı hızla gerçekleştirilir. Zararlı maddeler idrar yolu ve terleme ile atılır. Bu yöntem ağrısız sızısız ve en kesin çözümlerden olduğundan yağ yakımı, zayıflama ve bölgesel zayıflama yöntemlerinden en çok başvurulanıdır.

Cilt Bakımı;
Cilt bakımına bayan ve erkeklerin ihtiyaçları vardır. Blug çağından itibaren cilt yağlanmaya başlar. Bu yaşlarda cilt bakımına başlanmalı, çeşitli enfeksiyonlara karşı direnci arttırıp erken yaşlanmayı önleyebilirsiniz.

Antalya Ecederm Lazer Epilasyon ve Güzellik Hizmetleri İletişim Bilgileri
Adres : Atatürk Cad. 1253. Sok. No:2 K:6 D:18 / ANTALYA
Tel : 0242 248 18 76 - 0242 248 18 56
E-mail: info@ecederm.com
Web : ecederm.com

0 yorum:

Yorum Gönder