En Güzel Bacaklar Doğal Tavsiyeler ve Lazer Epilasyon

Gerek evde gerek de işimiz de çok fazla oturarak vakit geçiriyor isek, özellikle de iş yerimizde oturarak çalıştığımız masa başı bir işimiz varsa işte o zaman selülit mağduru ve varislerin çok sevdiği bacaklarımız var demektir. Peki bu etkiyi en aza indirmek ve mükemmel bacaklarımıza geri kavuşmak için neler yapabiliriz?

* Öncelikle bol bol su içmeyi kesinlikle unutmamalıyız. Herşeyi unutabiliriz ancak su içmeyi asla. Çünkü su hem yağ birikimini engeller, hemde vücudumuz için gereken nemi muhafaza eder. Ayrıca vitaminlerimizi de ihmal etmemeliyiz. Öncelikle doğal yollardan almaya çalışmalı, bu yeterli olmuyor ise takviyede bulunabiliriz. A ve E vitaminler vücut derimiz için düzenleyici görev yapmakta, C vitamini de dışardan damar görünümünü engellemektedir.

* Vücudumuz için bakım çok önemlidir. İstenmeyen tüylerden, kıllardan vücudumuz arındırmalıyız. Bunun için en etkili ve kalıcı çözümlerimizin başında epilasyon gelmektedir. Bunlar lazer epilasyon, foto epilasyon vs gibi yöntemler olabilirken, ağda, tüy dökücü, iplik ile alma gibi geçici çözümler de alternatifimiz olabilir.
* Ilık bir duşta bacaklarımıza yapacağımız kese, bacakalrımızda biriken batık ve ölü deriden kurtulmamızı sağlayacağından, hergün veya gün aşırı tekrarlayacağımız ılık duşlar bacaklarımızın zamanla canlılık kazanmasını sağlayacaktır. Tabi duştan sonra kullanılacak bebek yağı, nemlendirici kremler vs. kaliteli ürünler en güzel bacaklara ulaşmamızda, bacaklarımızın canlılık ve parlaklığına katkısı büyük olacaktır.

* Bol sebze ve meyveyi menülerimizden eksik etmezken, kırmızı turp, domates, ısmanak, kereviz, havuç gibi sebzelerin faydalarına güvenmeliyiz. Alkol, sigara, çay, kahve, tuz, şeker, çikolata gibi besinlerden ise ne kadar uzaklaşabilirsek o kadar faydasını görürüz.

* Son olarak da sporu ve egzersize hayatımızda muhakkak yer ayırmalıyız. Bir yürüyüş bile bazen iyi bir egzersiz olabilir. Bunu yanı sıra varsa imkanımız, koşu yapma, yüzme, bisiklete binme gibi egsersizlerden de nasibimizi almalıyız..

0 yorum:

Yorum Gönder