SmartXIDE Dot Co2 Fraksiyonel Lazer Uygulamaları

Daha önceki yazılarımızda Fraksiyonel Co2 lazer tedavilerinden, fraksiyonel co 2 (karbondioksit) lazerler ile ciltteki leke ve izlerin yok edilmesinden bahsetmiştik. O yazılara şu linklerden ulaşabilirsiniz. Fraksiyonel Co2 lazer tedavileri - Fraksiyonel Co2 Lazerler ile iz ve leke yok etme

Bu yazımızda da SmartXIDE Dot Co2 son teknoloji fraksiyonel lazerlerden bahsedeceğiz. SmartXIDE Dot, fraksiyonel Co2 (karbondioksit) lazerlerin en gelişmiş olanlarındandır. SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazerler ile tedavi yapılacak cilte özel birçok ayar yapmak mümkün olmuş bu da normal fraksiyonel lazerlere, er-yag lazerlere göre hayli üstünlükler sağlamıştır. Ayrıca tedavi sırasında atış yapılacak olan bölge Smart Pulse (akıllı atış) sistemi ile istenilen yerde istenilen çapta atış yapılmakta ve istenilen derinliğe çok kolay ulaşılarak, çok ince cilt çizgilerinin ve kırışıklılarının dahi yok edilmesi SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazeri ile mümkün hale gelmiştir.

Özel bir uygulama başlığına sahip olan fraksiyonel SmartXIDE Dot Co2 lazerler ile ince ayrıntılara çok hassas yaklaşılabilmekte bu da estetik göz ameliyatlarında, yüzdeki çok ince kırışıkıkların giderilmesinde ve küçük yara izlerinin yok edilmesinde büyük kolaylıklar sağlamaktadır. SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazer tedavileri teknolojinin hemen hemen son nimetleri ve mücizeleri olmakla birlikte uzman ellerde yapılmasında da elbette dikkat edilmelidir. Aksi taktirde bazı sorunlar kaçınılmaz olabilir.

Peki SmartXIDE Dot Co2 lazer uygulamalrı ile hangi problemlere çözüm getirilebilir;
* Cilt kanserlerinin tedavisinde kullanılmaktadır
* Ciltteki derin çizgilerin ve çok ince çizgilerin yok edilmesi için ideal bir uygulamadır.
* Sivilce izleri, siyah noktalar ve güneş lekeleri için en gelişmiş yöntemlerden biri SmartXIDE Dot Co2 fraksiyonel lazerlerdir.
* Kolesterola bağlı göz kapaklarında oluşan tabakaların giderilmesinde kullanılır.
* Elde, ayakta veya genital bölgede oluşmuş kitlelerin temizlenmesi ve bunların giderilmesinde SmartXIDE Dot fraksiyonel karbondioksit lazer uygulamalrı idealdir.

0 yorum:

Yorum Gönder