Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Avcılar

Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, Uzman Estetisyen Nilüfer Özdemir'in sahibi olduğu ve Avcılar'da bulunan merkezdir. Deneyimli, alanlarında uzman kadrosu ve steril bir merkezde tüm uygulamalar Uzman Nilüfer Özdemir gözetiminde yapılmaktadır.

Avcılar Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* Lazer Epilasyon Uygulamaları, lazerli epilasyon, foto epilasyoon ve iğneli epilasyon uygulamaları sizin cilt renginiz, vücut özellikleri ve kıl köklerinin özelliklerine göre tercih edilerek istenmeyen tüylerinizden kesin olarak kurtulmanıza yardımcı oluyor.
* Kavitasyon Yöntemi İle Zayıflama Uygulamaları; Kavitasyon ve ultrasonik epiform-lazerkavitasyon yöntemi ile ses dalgaları yardımıyla yağların yakılması işlemidir. Özellikle selülit ve bölgesel zayıflamada sık kullanılan bir yöntemdir. Kavitasyon işlemi sırasında ağrı ve acı hissedilmeyecek derecede azdır ve cerrahi müdahae bulunulmadan yapılır.
* Yosunla gelen güzellik; bölgesel fazlalıklarınız, selülitleriniz ve sarkmalarınız için yosunla tedavi eskiden beri kullanılan ve hanımlar tarafından çok tercih edilen bir yöntemdir. Yosun terapi, kan dolaşımını düzenleyerek, yağların yakımını hızlandırır, vücudun nefes almasını, nemlenmesini sağlar, kasları gevşeterek masaj etkisi yapar ve yorgunluğunuzu alır.

* Cilt ve Vücut Bakımı; sahip olduğunuz cilt tipinize uygun olarak size özel bir tedavi uygulayarak sizin daha genç ve güzel görünmeniz için çalışmalar yapılmaktadır.
* El, Ayak Bakımları, Manikür ve Pedikür; el ve ayaklar vücudunuz en hassas olan yerlerindendir. Bu yüzden buraların bakımını aksatmayın, düzenli olarak her türlü el ayak, tırnak bakımları merkezde uygulanmaktadır.
* Makyaj ve Kalıcı Makyaj Uygulamaları; dövme işleminin benzeri bir işlemle gözünüzün kenarları, dudaklarınız, kaşlarınız ve dudak çizginiz boyanabilir ve uzun süre kalıcılık gösterir. Doğal bir yöntemdir.
* Klasik ağda yöntemleri ve sir ağda yöntemi; merkezde daha çok sir ağda yöntemi uygulanmaktadır. Bu yöntem normal klasik ağdaya göre daha etkilidir ve kalıcılığı daha fazladır.
* Çeşitli masaj yöntemleriyle kendinizi daha dinç hissedeceksiniz.

Epiform Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Marmara Caddesi Merkez Mahallesi Coşkun Apartmanı No:28 D:2 Avcılar/İstanbul (FEM Dershanesi Yanı )
Telefon : 0212 593 63 77
Cep Tel : 0532 407 28 25
Faks : 0212 593 63 77
E-posta : info@epiform.com
Web Site : epiform.com

5 yorum:

Adsız dedi ki...

uzak durun kesinlikle!!!

Adsız dedi ki...

epiform avcılarda IPL cihazı ile uygulama sonrasında bacağım yandı, çalışanlar sonrasında kesinlikle ilgilenmedi ve 1 hafta sonra geçeceğini söyleyerek beni gönderdiler, 2 hafta sonra gidip hiçbir iyileşme olmadığını gösterdiğimde, umurlarında değilmiş gibi 1 ay sonra geçer krem sür gibi açıklamalar yaptılar, kesinlikle profesyonellikten uzaklar, sadece ticaret yapan insan sağlığını düşünmeyen insanlar, vücudunu ve sağlığını düşünen insanlar için umarım anlamlı bir yorumdur,şiddetle uzak durmanız gereken bir yer.!!!

adsız dedi ki...

biz bes arkadas basladık ve hic bir sonuc alamadık kesinlikle tavsiye etmiyoruz dolandırıcılar diger yorumlara katılıyoruz biticek deyip sürekli oyalıyorlar hakkımızı helal etmiyoruz kısacası cektiğimiz acı ve paramızın gitmesi bize kar kaldı.........GİTMEYİN ZARARLI SİZ CIKARSINIZ EPİFORMU SİDDETLE KINIYORUZ...bizden bu kadar....................

Adsız dedi ki...

ilk epilasyon yaptırdıgım bir yerden memnun kalmayınca epiform güzellik merkezine gittim bizim her ten rengine göre aletimiz var kesin sonuç dediler fakat daha 3 üncü seansta cildimde yanıklar oluştu paramı geri istedim yalvar yakar ikna ettiler bidaha olmaz diye fakat 6ıncı seansta tekrar hatta daha beter yanıklar oluşmaya devam etti bukez artık yeter dedim deneme tahtasımıyız insan sağlığı ile böyle dalga geçilmezki paramın iadesini istedim fakat iadede etmediler o parayı alırken dünya tatlısı kesilen insanlar o anda öyle çirkinleştilerki resmen hakaret boyutunda konuşmalar yaptılar neymiş efendim sorun bendeymiş sahibi nilüfer hanım başta olmak üzere tüm epiform avcılar şubesi bir yalan ve dolandırıcılıktan ibarettir lütfen bunu dikkate alın ve asla epiform avcılara gitmeyin güzelim cildinizde yanık izleri bıraktırmayın ben şimdi çok ama çooookkk pişmanım hayatımın hatasını yaptım

Adsız dedi ki...

Bencr epiform güzellik salonu değişen kadrosuyla gayet iyi hizmet vermekte. Ben sonuçlarımdan gayet memnunum çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

Yorum Gönder