Lazer Epilasyon Uygulamalarında Merak Edilenler

Lazer Epilasyon Uygulamaları gelişen son teknolojilerle birlikte istenmeyen tüylerde %100'e yakın çözümler sunmaktadır. Lazer epilasyonu hakkında merak ettiğiniz birçok şeyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kadınların kusursuz olma isteği, globalleşen dünyada ve gelişen teknoloji ile beraber lazer epilasyonu uygulamalarında son yıllarda oldukça büyük adımlar atılmıştır. İstenmeyen tüyler artık bayanların korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Gerçi son zamanlarda erkeklerde kendilerine bakmaya, şık görünmeye özen göstermeye başladılar ve lazer epilasyonu uygulamaları için erkeklerde sıra bekler oldu. Sonuçta lazer epilasyonu uygulamaları istenmeyen tüyleriniz ve kıllarınızdan kurtulabilirsiniz. Lazer epilasyonu uygulamalarında hormonlara dayalı tüylenmelerde bile oldukça etkilidir kesin sonuçlar alınabilmektedir.
Lazer Epilasyonu uygulamaları, lazerin zararları ve yöntemin kalıcılığı ile ilgili olarak Epiform lazer epilasyon ve güzellik merkezi doktoru ve sahibi Estetisyen Nilüfer Özdemir'den size aydınlatıcı bilgiler.

* Öncelikler lazer epilasyonu deyince akla lazer ışınları ile istenmeyen kıl ve tüylerin foliküllerine zarar vererek ortadan kaldırmak geliyor. Lazer epilasyonu uygulamalarını genital bölgelere, bikini bölgesine, omuz, sırt, koltukaltı bölgesine, enseye ve yüz çevresine gibi vücudun heryerine rahatlıkla uygulanabilir.

* Lazer Epilasyonu Uygulamalarında eskiden ilk lazer epilasyonu cihazlarıyla çalışılırken ten rengi oldukça önem arz ediyordu. Fakat son yıllarda geliştirilen lazerlerle artık ten renginizin de hiçbir önemi kalmadı ve her ten renginde kalıcı sonuçlar elde edebilmek mümkün hale geldi.

* Lazer Epilasyonu uygulamaları esnasında, lazer ışınlarına çok dikkat edilmeli, cilt ve kıl yapısına uygun lazerlerle çalışılmalı ve konunun uzmanı kişilerle çalışılmalıdır. Ayrıca uygulamanın yapıldığı klinik çok temiz olmalıdır.

* Lazer epilasyonu uygulamalarının yapılmaya başladığı tarihten beri süregelen bir araştırma konusu olan bu uygulamaların yan etkisi var mı yok mu ? sorusudur. Son yıllarda yapılan araştırmalar ve gelinen nokta gösteriyor ki lazer epilasyonu uygulamalarının hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır ve uygulama sırasında çok fazla ağrı ve acı hissedilmemekle birlikte yine bu kullanılan cihaza, yapan kişiye, uygulanılan bölgeye, kıl ve vücut yapısına bağlıdır.

* Lazer Epilasyonu Uygulamalarında tek seansta kesin sonuç alınamadığı gibi yine vücut özelliklerinize, lazer epilasyonu uygulanan bölgeye, kıl köklerinin ve cilt renginize bağlı olarak 4 ile 6 haftalık periyotlar halinde 6 veya 8 hafta da kesin sonuçlar elde edebilirsiniz.

* Lazer epilasyonu uygulamalarında buzlu sistemlerden sonra vücutta herhangi bir lekenin oluşması söz konusu bile olmamaya başladı.

Birkaç başlık altında topladığımız Uzman Estetisyen Nilüfer Özdemir'in lazer epilasyonu hakkındaki bilgilerini sizlerle paylaşmış olduk.

0 yorum:

Yorum Gönder