Esas Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Konya

Esas Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi, Konya'da hizmet vermektedir. Uzman Kadrosu ile sizlere en mükemmel hizmeti sunmayı kendine amaç edinmiştir. Konya'da Selçuklu ilçesinde MDM Grup bünyesinde profesyoel olarak müşteri memnuniyetini ön plandan düşürmeyen bir lazer epilasyon uygulamaları ve güzellik merkezidir.

Esas Epilasyon ve Güzellik Merkezi'nde Yapılan Uygulamalar
* Kavitasyon Uygulamaları; yağ hücrelerine düşük frekanslı dalgalar ve titreşimler gönderip, yağ hücreleri arasındaki bağların zayıflayıp, parçalanmasına neden olan uygulamadır. Göbek bölgesi, kalça ve basen bölgelerinde biriken fazla yağlardan ve bacaklarda oluşan selülitlerden kurtulmak için tercih edilir.

* Power Plate Uygulaması, günde sadece ve sadece 12 dakika haftada 3 kere olmak üzere düzenli yapıldığında sağlıklı zayıflamanıza yardımcı olur.

*Lenf Drenaj uygulaması; Ondattiva cihazı yardımıyla ayaklardan bele kadar uygulanan masaj tekniğidir. Kan dolaşımını hızlandırarak metabolizmayı düzenler ve verilen yağlardan sonra vücudun sıkılaşmasında yardımda bulunur.

* İğneli Epilasyon Uygulamaları; lazerli epilasyondan daha öncelere dayanır, ince ve açık renk tüylerde etkili sonuçlar verir.
* Depilasyon yani sir ağda uygulamaları
* Profesyonel makyaj ve kalıcı makyaj uygulamaları
* manikür-pedikür, el ve ayak bakımları
* vücut bakımı
* Soloryum; iş yoğunluğunuzdan dolayı tatile gidemedim diye üzülmeyin, Konya'da Esas Güzellik Merkezi'ne gelerek kısa bir sürede bronzlaşabilirsiniz.
* Kişisel bakım uygulamaları

Esas Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Beyazıt Mahallesi Cem Sultan Caddesi 1. Form APartmanı K:2 d:5 Selçuklu/Konya
Telefon : 0332 322 50 50
E-posta : info@esasguzellik.com
Web : esasguzellik.com

0 yorum:

Yorum Gönder