Lazer Epilasyonda Hangi Cihaz Daha Etkilidir

Lazer epilasyon da kullanılan cihazlar hayli çeşitlilik göstermektedir. Alexandrite lazer epilasyon cihazı, ND-yag lazer epilasyon cihazı, ıpl foto epilasyon cihazı, Ruby lazer epilasyon, diode lazer cihazı, fotona xp max cihazı vs. gibi birçok epilasyon çeşidinde birçok cihaz kullanılmaktadır.

Bu cihazlardan en iyi lazer epilasyon cihazı hangisidir, lazer epilasyon da kullanılan en etkili cihaz hangisidir gibi sorular sorduğumuzda ise, aslında bu soruların net bir cevabı yoktur. Kısacası en iyi ve etkili lazer epilasyon cihazları kavramı göreceli bir kavramdır diyebiliriz. Kullanılan teknolojiye göre her lazer epilasyon cihazının üstünlükleri ve zayıflıkları söz konusudur. Ayrıca kullanılacak lazer epilasyon aleti belirlenirken işlem yapılacak kişinin, cilt rengi, kıl yapısı gibi parametrelere göre de tercih yapıldığından lazer epilasyon cihazının kişiye göre sağladığı etkinlik değişiklik gösterecektir.

Lazer epilasyon cihazlarından Alexandrite lazer cihazı, ND-YAG lazer epilasyon cihazı ve Diode lazer epilasyoen-iyi-lazerepilasyn-cihazin cihazının kalitesi, epilasyonda kalıcı çözümler ürettiği Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından kabul görmüş ve onaylanmıştır. Bu cihazlar lazer epilasyon için en etkili cihazlardır diyebiliriz ancak yine şunu unutmamamız gerekir ki bir alexandrite cihazı bacak lazer epilasyonunda çok iyi sonuçlar verirken, yüz epilasyonunda kıllardan kurtulmanın aksine daha da kıllanmaya sebep olabilir. Bu da Alexandrite lazer epilasyon cihazının markası ile alakalı bir durumdur. Çünkü cihaz aleksandrite de olsa çok çeşitli markalarda alexandrite lazerler mevcuttur.

Sonuç olarak sözün özüne gelecek olursak lazer epilasyon cihazları nın kalitesi elbetteli önemlidir fakat doğru kişiye doğru lazer epilasyon cihazının tercih edilmesi sonuçların etkinliği açısından çok daha önemlidir. Ve birde doğru lazer epilasyon cihazı işin ehli ellerde, uzman ve tecrübeli ellerde uygulandığında en etkili cihaz bulunmuş, en iyi tedavi uygulanmış olur ve bunun sonucunda da arzu edilen, beklenen sonuçlar kaçınılmaz olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder