E-Style IPL - IFoto Epilasyon Leke Tedavisi Cilt Sıkılaştırması ve Cilt Yenilenmesi

Son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte klasik epilasyon yöntemlerine artık daha fazla zaman ve para harcamayacaksınız. İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma yollarından ilki lazer epilasyon uygulamalarıdır. Daha sonraları IPL, Foto ve iğneli epilasyon sistemleri geliştirmiştir. Şimdi de çok amaçlı bir foto epilasyon cihazı geliştirildi. Ifoto IPL foto epilasyon cihazı çok farklı amaçlarla da kullanılmaktadır.

E-style modeli adı verilen bu sistemde ıpl ve radyofrekans birarada bulunmaktadır. Bu cihazda 4 farklı Aplilatör bulunmaktadır. E-style IPL foto epilasyon cihazı epilasyonda da her tip ciltte ve her tür kıl yapısında da bugüne kadarki foto epilasyon cihazlarından çok çok iyidir. Yeni foto epilase-style-ipl-epilasyonyon cihazı FDA belgelidir.

IFoto Epilasyon e-style cihazı; DS Aplikatörü ile esmer tenlere ve açık renk tüylerde bile epilasyonda başarı yakalamaktadır.

Sivilce, akne ve cilt lekelerinin tedavisi de yapılmaktadır. Öyle ki Cilt Rejuvenasyonu Sr Aplikatörü ciltteki dokuların yenilenmesine, kırışıklıkların giderilmesine, sivilce, akne ve cilt lekelerinin yok olmasına yardım etmektedir.

Cildin sıkılaştırılması için ayrı bir aplikatör de vardır. Bu aplikatör St Aplikatörüdür. Yüzde, boyunda, ve vücudun diğer kısımlarında meydana gelmiş olan kırışıklıkları sıkılaştırarak daha sıkı ve daha genç bir cilde sahip olmanıza yardım eder.

Son olarak AC Aplikatörü ile sadece akne ve sivilce gibi izlerin yok edilmesine yardım eder.

e-style ifoto epilasyon cihazı son yıllarda geliştirilen çok kapsamlı bir cihazdır. En çok ihtiyaç duyulan ve en çok talep edilen estetik ve sağlık işlerini tek bir cihazda toplamaktadır.

IPL foto epilasyon ile daha parlak, daha sıkı ve etkileyeci bir cilt sizleri bekliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder