Sibella Lazer Estetik ve Güzellik Merkezi Alsancak-İzmir

Sibella Estetik, Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İzmir Alsancak'ta uzman ekibi ve hijyenik klinikleri ile birlikte epilasyon, cilt bakımları, güzellik ve estetik uygulamalar konularında hizmet vermektedir. Dünya'nın kullandığı teknolojiyi Türkiye ve İzmir ile tanıştıran Sibella sizlere en kaliteli hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Sibella Güzellik Merkezi bir Ulusan Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Kuruluşudur. Bu şirketin kurucuları da Uzman Doktor Zafer Ulusan ve Medikal Estetik Uzmanı Doktor Sibel Ulusan'dır.

Sibella Alsancak Devlet Hastanesi Acil girişinin tam karşısındadır. Sibella lazer epilasyon, güzellik ve estetik merkezi çeşitli sağlık kuruluşlarında yetişmiş uzman ve geniş bir kadroya sahiptir.
Sibella'nın kurucuları olan Dr. Zafer Ulusan ve Dr. Sibel Ulusan'ı biraz tanıyalım.

Uzman Doktor Zafer Ulusan 1960 yılında Bartın'da doğmuş, 1983 yılında Ege Tıp Fakültesi'ni bitirerek Doktor olmuştur. 1985 ve 1989 yılları arasında İç hastalıkları Kliniği Uzmanlık eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden almıştır. 1992 yılından bu yana da Alaşehir Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı ve Hemodiyaliz Ünitesi Sorumlusu olarak görev almaktadır.

Medikal Estetik Uzmanı Doktor Sibel Ulusan, 1966 yılında Alaşehir'de doğmuş. 1983 yılında İzmir Kız Lisesi'nden mezun olmuş ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiştir. 1989 yılında tıp fakültesini bitirerek doktor olmuştur. Estetik ve güzellik konularında çeşitli eğitimlere katılarak uzmanlık sertifikaları almıştır. 199 yılından bu yana İzmir Alsancak Devlet Hastanesi Acil Doktoru olarak görev yapmaktadır.


Alsancak Sibella Güzellik Salonu'nda yapılan bazı uygulamalar
* İstenmeyen tüylere kalıcı çözüm foto epilasyon uygulamaları
* Geçici ve kalıcı makyaj uygulamaları
* İstediğiniz herhangi bir şekli vücudunuzda her yere uzun süre kalıcı geçici dövme uygulamaları, kalıcı dövme uygulamaları, lazerli dövme silme uygulamaları
* El, ayak, tırnak bakımları, manikür, pedikür uygulamaları
* Botoks ve dolgu uygulamaları
* Kimyasal ve doğal peeling uygulamaları
* Yaz kış bronzlaşabileceğiniz solaryum seansları
* Özel vücut ve cilt bakım kürleriyle profesyonel vücut ve cilt bakımı
* Saç, yüz mezoterapi uygulamaları
* Çeşitli diyet programları ile zayıflama
* Powerplate ve diğer yöntemler ile bölgesel incelme
* Selülit tedavisi, selülit ve vücut masaj uygulamaları
* Kavitasyon uygulamaları

gibi daha birçok uygulama İzmir Alsancak Sibella Güzellik Salonu'nda deneyimli kadrosuyla kişiye özel olarak uygulanmaktadır.

İzmir Sibella Estetik Lazer Epilasyon ve Güzellik Salonu İletişim Bilgileri
Adres: Ali Çetinkaya Bulv. No:35 Daire:6 Alsancak/İzmir
Telefon: 0232 465 15 45
E-mail: drsibellaguzellik@hotmail.com
İnternet Sitesi: izmir-lazer-epilasyon.org

0 yorum:

Yorum Gönder