Epilasyonda Sundepil Kullanımı - Acısız Kolay, Pratik Epilasyon Yöntemi

Sundepil Epilasyon seti size bildiğiniz tüm epilasyon yöntemlerini unutturacak cinsten. Bildiğiniz klasik ağda yöntemlerini, tüy dökücü kimyasalları veya jilet gibi cildinize tahrişe neden olabilecek aletleri bir kenara bırakın. 3 dakika gibi çok kısa zamanda hem pürüzsüz bir cilde sahip hemde epilasyon yapmış olacaksınız.

Sundepil Epilasyon seti bir çok dermatolojik testten geçmiş ve çok ünlü kadınların referanslarını almıştır. Peki Sundepil Epilasyon setininde neler var? İşte yanıtları; bir tane büyük boy ped tutucu, bir tane küçük boy ped tutucu, beş tane büyük boy ped, dört tane küçük boy ped ve bir adet seyahat çantası.

Sundepil Nasıl Kullanılır
Birazda Sundepil Epilasyon Seti Nasıl ve Kimlere Uygulanır, Vücudun Hangi Bölgelerine Uygulasundepil-epilasyonnabilir, Sundepil Epilasyonun Öncesi ve Sonrasında Nelere Dikkat Edilmeli, Vücuda Herhangi Bir Zararı Olur Mu Sorularına Yanıt Arayalım.

* Sundepil epilasyon seti ile epilasyona başlamadan önce uygulanacak bölge iyice kurutulmalıdır ve en az bir saat öncesine kadar nemlendirici krem, losyon veya buna benzer kimyasallar kullanılmamalıdır.

* Sundepil Epilasyon uygulamasından sonrada yaklaşık 1 veya 1.5 saat uygulanan bölgeye hiçbir kimyasal sürülmemelidir.

* Sundepil acısız epilasyon setini her kullanımızından sonra akan suyun altında epilasyon pedlerini daha uzun süreleri kullanabilmeniz için temizlemeniz tavsiye edilir.
* Sundepil Epilasyon pedlerinin büyük boy olanlarını göğüs, kol gibi geniş alanlarda, küçük boy olanları ise daha çok yüz gibi dar bölgelerde kullanmanız pratiklik açısından daha iyidir.

* Sundepil epilasyonu vücudunuzda açık yara veya tahriş olan bölgeler haricinde her yere rahatlıkla uygulanabilir

* Sundepil acısız epilasyonun uygulaması çok kolaydır. Yapmanız gereken epilasyonu uygulayacağınız bölgeye pedleri sağa, sola dairesel hareketler yaparak hafifçe bastırmak

* Sundepil epilasyon sadece epilasyon yapmakla kalmaz aynı zamanda cildinize kimyasal peelingde yapar. Bu yüzden epilasyon yapılan bölgedeki ölü hücreler temizlenir ve cildiniz daha parlak ve genç görünür.

* Sundepil epilasyon bu özelliğinden dolayı düzenli olarak kullanıldığında istenmeyen tüyleri her defasında zayıflatır ve daha seyrek çıkmalarını sağlar

* Sundepil Epilasyon seti Alman orijinli olup, üretimide Almanya'da yapılmaktadır.

* Sundepil epilasyon setini bayanlar kadar erkeklerde rahatlıkla kullanabilir. Erkeklerin saç ve sakal bölgesindeki kıllar sert olduğundan bu bölgelerde kullanılması uygun değildir.

* Sundepil ağrısız epilasyon seti şeker hastalığı ve cilt hastalığı olan hastalara uygulanamaz.

0 yorum:

Yorum Gönder