Ekoza Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Muğla/İzmir

Muğla ve İzmir illerimizde lazer epilasyon, estetik ve güzellik adına uygulamalar gerçekleştiren Ekoza Lazer epilasyon Estetik ve Güzellik merkezi 2002 senesinde Marmariste ilk şubesiyle hizmete açılmıştır. Ekoza Güzellik Merkezleri Lazer epilasyon, cilt ve vücut bakımı, bölgesel incelme, el ve ayak bakımları gibi uygulamalarda alanında uzman estetisyenleri ile hizmet vermektedir.

Marmaristen sonra Muğla merkez şubesini açan Ekoza Lazer epilasyon, ardından Muğla Milas ve Muğla Yatağan şubelerini hizmete açmış, 2009 senesinin ekim ayı içerisinde de İzmir Ekoza Güzellik Merkezi İle, Ekoza zincirlerine bir yenisini daha ekleyerek İzmirlilerde Estetik, Güzellik ve Lazer epilasyon konusunda hizmet vermeye başlamıştır. İzmir Ekoza şubesi Güzelyalıda bulunmaktadır.

Ekoza Estetik Güzellik ve Lazer epilasyon merkezleri nde Lazer epilasyon, ıpl epilasyon,LPG, botox ve dolgu, akne tedavisi, power plate ve radyofrekans tedavileri,bio kavitasyon ve kök hücre tedavileri, kimyasal peeling, kalıcı ve geçici makyaj gibi uygulamalar yapılmaktadır.

Muğla Merkez, Milas ve Yatağanda, Ayrıca İzmir Güzelyalı'da Güzellik ve Lazer epilasyon Merkezi olarak hizmet veren Ekoza hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Ekoza Lazer Epilasyon İzmir Güzelyalı İletişim Bilgileri
Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1024 Can Apartman Daire:1 Güzelyalı/İzmir (Fortis Bank Karşısı)
Randevu Tel: 0232 247 31 31

Ekoza Muğla Merkez İletişim Bilgileri
Adres: Devrim sokak No:12/3
Randevu Tel: 0252 212 95 95

Ekoza Lazer Epilasyon Muğla Milas İletişim
Adres: İsmet Paşa mahallesi, Ahmet taner Kışlalı Caddesi Uğurlu Apartman no:20
Randevu Tel: 0252 513 16 46

Ekoza Estetik ve Güzellik Merkezi Muğla Yatağan İletişim
Adres: Konak Mahallesi Atatürk Caddesi Tekin Eczane Üstü Kat:2
Randevu Tel: 0252 572 82 82

0 yorum:

Yorum Gönder