Gaziantep Kuğu Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi

Kuğu Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Merkezi Gaziantep'te hanımların güzelliğine güzellik katacak onları yeniden farkettirecek uygulamalar yapmaktadır.

Kuğu, 1998 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu güne deneyimi ve kalitesi ile Gaziantep'te fark yaratmış ve fark yaratmaya devam etmektedir.

Gaziantep Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Kuğu; kadınlara özel uygulamalar yapmaktadır. İstenmeyen tüylerden tamamen kurtulmayı sağlayan lazer epilasyon, foto(IPL) epilasyon ve iğneli epilasyon uygulamaları, geçici epilasyon uygulamaları ağda ve sir ağda, kaş alma uygulamaları, saç boyama, perma ve röfle, el, ayak, tırnak bakımları manikür ve pedikür uygulamaları, takma kirpik, zayıflama programları ve bölgesel incelme programları, kalıcı ve günlük makyaj uygulamaları, gelin saçı ve gelin makyajı uygulamaları, fön uygulamaları, saç ve cilt bakımı uygulamalarını, profesyonel ve deneyimli personeli ile steril ortamlarda gerçekleştirmektedir.

Kuğu Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Salonu süpriz lazer epilasyon fiyatları ve kampanyaları ile sizleri beklemektedir. Randevu ve bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.

Kuğu Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Değirmiçem Mah. Özgürlük Cadde No: 29/2  Şehitkamil/Gaziantep
Tel   : 0342 215 08 06

2 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar.erkekler için de lazer epilasyon yapıyor musunuz?varsa erkekler için uygulamanız omuzlarımın tamamı ve sırtımın yarısını lazer yapmak istiyorum,kıllar çok sık değil,kaç seans ve aşağı yukarı 100 tl eksik yada fazla olarak fiyat verebilir misiniz.tşk.

Adsız dedi ki...

fiyatlar ne

Yorum Gönder