Özel Fizyomed Lazer Epilasyon Beylikdüzü - Bakırköy - Şişli

Özel Fizyomed Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği; Fizyomed Beylikdüzü, Fizyomed Bakırköy ve Fizyomed Şişli Şubeleri ile hizmet vermektedir.

1997 yılında Fizyomed Lazer ve Estetik Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından kurulmuş olan Fizyomed İstanbul'da üç şubesi ile estetik, güzellik ve lazer epilasyon uygulamaları gerçekleştirmektedir.

Özel Fizyomed Polikliniklerinde yapılan tüm uygulamalar deneyimli sağlık ekibi tarafından, klinik koşullarında gerçekleştirilmektedir.   

İstanbul Beylikdüzü, Şişli ve Bakırköy'de lazer epilasyon, estetik ve güzelliğin adresi olan Özel Fizyomed Polikliniği'nde; erkeklere ve bayanlara özel uygulamalar yapılmaktadır. Bunların başında istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlayacak lazer epilasyon uygulamaları ve iğneli epilasyon uygulamaları gelir. Lazer epilasyonun yanında, lazer yardımı ile cilt, vücut, sivilce ve akne lekelerinin tedavi uygulamaları, lazerli kılcal damar tedavisi, uzman ekip kontrolünde kişiye özel diyet programları, sağlıklı beslenme kilo alıp-kilo verme programları, kavitasyon, lpg, radyofrekans, elektroterapi, mezoterapi, lenf drenaj, lipoliz, ozonlu sauna, çeşitli kür ve bitkilerle masaj uygulamaları ile selülit tedavi uygulamaları ve bölgesel incelme seansları, oksijen terapi uygulamaları, el, ayak, cilt ve vücut bakımları, mezoterapi uygulamaları, botoks ve dolgu uygulamaları, kimyasal peeling uygulaması, antiaging uygulamaları, cilt ve vücut sıkılaştırma ve gençleştirme seansları, makyaj, günlük makyaj, kalıcı makyaj ve gelin makyajı uygulamaları, geçici epilasyon uygulamaları, saç bakımları ve kuaför hizmetleri gibi birçok güzellik uygulamasını bulabilirsiniz. Bütün bu uygulamalardan çok cazip fiyatlarla faydalanabilirsiniz.
Fizyomed Polikliniği
Fizyomed Polikliniklerinde günlük, haftalık ve aylık kampanyalar düzenlenmekte ve çok uygun fiyat seçenekleri ile paket programlar açıklanmaktadır.

İşte şu sıralar gözde kampanyalar ve kampanya fiyatları; Lazer epilasyon paket fiyatı 8 seans; yarım bacak bölgesi + koltuk altı bölgesi + bikini bölgesi ve genital bölge lazer epilasyonu hepsinin 8 seanslık paket fiyatı sadece 750 TL'dir.

Kavitasyon ve radyofrekans seansları ikisi birlikte; 150 TL yerine sadece 50 TL'dir.

4 Haftada 8 kilo verdiren HCG yani Aşı zayıflama uygulaması ve 8 seans kavitasyon uygulaması ve lenf drenaj uygulaması paket fiyatı sadece 800 TL'dir.

Diğer kampanya ve fiyatlar hakkında bilgi almak ve randevu almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Özel Fizyomed Lazer Epilasyon Merkezi ve Polikliniği İletişim Bilgileri

Fizyomed Beylikdüzü Şubesi
Adres   : Barış Mah. Çiftlik Cad. Adakent villaları No:46 Beylükdüzü-Büyükçekmece/İstanbul
Telefon : 0212 873 10 51 – 0212 872 16 04
E-Mail  : beylikduzu@fizyomed.net

Fizyomed Bakırköy Şubesi
Adres   : İncirli Cadde Ceylan Apartmanı NO:9 K:2 D:8 Bakırköy/İstanbul
Telefon : 0212 660 08 01-02
E-Mail  : bakirkoy@fizyomed.net

Fizyomed Şişli Şubesi
Adres   : Halaskargazi Cad. Gazi Ethem Sit. NO:112 K:3 – Gazi sineması Üstü Şişli/İstanbul
Telefon : 0212 240 26 01 – 02 – 03
E-Mail  : sisli@fizyomed.net

0 yorum:

Yorum Gönder