Kıbrıs Lefkoşa'da Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Akbilen Estetik

Akbilen Estetik, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Lefkoşa'da lazer epilasyon, estetik ve güzellik hizmetleri vermektedir.

Kıbrıslılara lazer epilasyon, antiaging, estetik ve güzellik hizmetleri veren Akbilen Estetik Merkezi 2004 yılında kurulmuştur. Akbilen Estetik, Güzellik ve Lazer Epilasyon Merkezi'nde istenmeyen tüylere kesi çözüm sunan lazer epilasyon uygulamaları, geçici epilasyon uygulamaları, ağda, sir ağda, el, yüz ve cilt bakımları, mezoterapi uygulamaları, selülit tedavisi, vücut estetiği operasyonları, dudak dolgunlaştırma, göğüs küçülktme, büyütme operasyonları, peeling uygulamaları, dolgu uygulamaları, varis tedavisi, akne ve sivilce lekelerinin tedavisi, botox, saç güçlendirme operasyonları, gençleştirme uygulamaları, zayıflama program ve seansları ve daha birçok uygulama yapılmaktadır.

Lefkoşa Akbilen Estetik ve Lazer Epilasyon Merkezi Op. Doktor Derviş Akbilen tarafından kurulmuştur. Dr. Akbilen, araştırma ve çalışmalarını kliniğinde sürdürmekte, burada yapılan uygulamalar onun gözetimi altında gerçekleştirilmektedir. Operatör Dr. Derviş Akbilen'den kısaca bahsedecek olursak; 1969 Lefkoşa doğumlu olan Akbilen, Kıbrıs Türk Maarif Koleji'ni bitirmiş, ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde mezun olmuştur. Uzmanlığını da aynı üniversitede Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında yapmıştır. Uzmanlığından sonra 5 yıl süre ile İstanbul Alman Hastanesi'nde görev yapmıştır. Bu görevini de tamamladıktan sonra memleketi Kıbrıs'a gelip kendi Akbilen Estetik'i kurmuştur.

Kıbrıs Akbilen Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres   : İbrahim Haşim Sk. No:10/2 Lefkoşa/Kıbrıs
Telefon : 0392 223 84 00 – 0392 223 84 01
Faks    : 0392 223 83 30

0 yorum:

Yorum Gönder