Almanya Calla Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi - Berlin

Türklerin yoğun olarak yaşadığı Almanya Berlin'de lazer epilasyon, estetik ve güzellik hizmetleri veren Calla erkek ve kadınlara özel uygulamalar yapmaktadır.

Calla Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi Türkler öncelikte olmak üzere Alman ve Almanya'da yaşayanlara, lazer epilasyon uygulamaları, kırışıklık ve çatlak tedavileri, kimyasal peeling uygulamaları ile cilt yenileme ve gençleştirme uygulamaları, liposuction ve selülit tedavisi, karın germe, kol germe operasyonları, göğüs estetik operasyonları, dikleştirme, meme küçültme ve büyütme, erkeklerde aşırı göğüs gelişimi olan jinekomasti tedavisi, bacak germe, yara ve yanık lekeleri gibi vücut lekeleri, akne ve sivilce izlerinin lazerli tedavileri, dolgu, botoks, zayıflama, bölgesel incelme uygulamaları ve zayıflama seansları, yüz germe uygulamaları, küçük, büyük estetik ameliyatlar ve ameliyatsız estetik uygulamalar yapılmaktadır.

Berlin Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Merkezi Calla'da uzman ve deneyimli sağlık ekibi, klinik ortamında görev yapmaktadır. Klinikte kullanılan tüm cihazlar FDA onaylı, tüm kozmetik ürünler de bütün dermatolojik testlerden geçirilmiştir.

Lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi ve randevu almak için aşağıdaki numaralardan yararlanabilirsiniz.

Almanya Calla Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres : Skalitzerstrabe 15 Am Kottbusser Tor 10999 Berlin/Almanya
Tel   : 030 69 5640 63

0 yorum:

Yorum Gönder