Hatay Özel Bilim Hastanesi ve Lazer Epilasyon Klinği - Kırıkhan

Özel Bilim Hastanesi Hatay Kırıkhan'da genel sağlık hizmetleri ve lazer epilasyon kliniği uygulamaları ile hizmet vermektedir.

Hatay Kırıkhan Lazer Epilasyon Kliniği ve Özel Sağlık Hizmetleri Bilim Hastanesi Sağlık Bakanlığı yükümlülüklerine uygun sağlık klinikleri ve yeni hizmete açılan lazer epilasyon kliniği ile özel sağlık faaliyetleri ile Hatay ve çevresine hizmet vermektedir.

İstenmeyen tüylerinizi sorun olmaktan çıkaran lazer epilasyon uygulamaları Cilt Hastalıkları uzmanı olan Doktor Sezin Özkur gözeteminde uzman sağlık personeli tarafından yapılmaktadır. Özel Bilim Hastanesi yaza özel kampanyalı lazer epilasyon fiyatları ile de sizin kaliteli sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlamaktadır. Bugünlerdeki lazer epilasyon fiyat kampanyası; lazer epilasyon uygulanan kişinin iki farklı bölgesine lazer epilasyon uygulaması yaptırması ya da yanında ikinci bir kişiyi getirmesi sonucuyla % 20'ye varan lazer epilasyon fiyatlarından indirimlere hak kazanacaktır.

Lazer Epilasyon yapılacak yerin seçimi ve yapan kişinin seçimi oldukça önem arz eder. Çünkü lazer ışınları hassas çalışılması gereken bir mevzudur. Bu nedenle lazer epilasyon yaptırmaya karar verdikten sonra Sağlık Bakanlığı yükümlülüklerini yerine getiren kliniklerin tercih edilmesi gereklidir. Hastaneler bu bakımdan başı çekmektedir.

Randevu almak ve detaylı bilgi için ;

Hatay Özel Bilim Hastanesi Kırıkhan Telefon No: 0326 345 22 20

0 yorum:

Yorum Gönder