Malatya Lazer Epilasyon ve Güzellik Merkezi Arion

Arion, Malatya'da lazer epilasyon, estetik ve güzellik uygulamaları ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Malatya Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Merkezi ileri teknolojik FDA ve CE belgeli cihazları, her türlü dermatolojik testlerden geçirilmiş kozmetik ürünleri ile Sağlık Bakanlığı'nın tüm yükümlülüklerini yerine getirerek hizmetlerini sürdürmektedir.

Arion Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi'nde lazer epilasyon uygulamaları, klasik epilasyon ağda ve sir ağda uygulamaları, el, ayak, vücut bakımı uygulamaları, sivilce, akne izleri, vücut lekeleri tedavi uygulamaları, kimyasal peeling, cilt yenileme ve gençleştirme uygulamaları, mezoterapi ve mezolifting uygulamaları, botox, dolgu uygulaması, selülit tedavisi, zayıflama programları, velasmooth uygulamaları ile bölgesel incelme terapileri, ozon terapi ve masaj uygulamaları, saç bakımları, özel kürler ile saç güçlendirme uygulamaları, kavitasyon uygulamaları gerçekleştirilmektedir.

Malatya Arion'da yapılan tüm uygulamalar Cilt Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Akdaş yönetiminde gerçekleştirilmektedir.

Malatya Lazer Epilasyon Merkezi Arion Haftaiçi günlerde sabah saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında, haftasonları ise 09.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi edinmek ve randevu almak için aşağıdaki iletişim adreslerinden faydalanabilirsiniz.

Malatya Arion Lazer Epilasyon, Estetik ve Güzellik Merkezi İletişim Bilgileri
Adres   : Sivas Cd. No:31 – Malatya
Telefon : 0422 321 81 32 – 0422 323 90 95
Cep tel : 0530 322 07 07
Faks    : 0422 323 90 95
E-posta : ahmetakdas@arionlazer.com

0 yorum:

Yorum Gönder